Akadó hang, kép, egér, és magas cpu használat?
Úgy 1 hónapja vettem észre hogy filmnézés közben berobotosodott a hang, mintha lassított felvételt néznék , de ez nem tartott sokáig ezért nem foglalkoztam vele .Aztán tegnap már annyira akadt, hogy szétszereltem a gépet és kiporoltam hátha hamar túlmelegszik. Bekapcsoltam elindítottam egy játékot és játszhatatlanul akadni kezdett. Azóta ezt csinálja, a cpu használat 90% felett,a hang még mindig laggol, viszont a cpu hőfoka 75°C.Lefuttattam egy víruskeresést is avasttal de semmi javulás. Fogalmam sincs mit lehet ezzel csinálni a szervízt utolsó lehetőségnek tervezem. a konfigom:
CPU Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU E4500 @ 2.20GHz
GPU NVIDIA GeForce 8600 GT 512MB
Alaplap Broadwater-6A79LM4CC-00
OS Windows Xp sp3
Csak feltételezem hogy a "c" meghajtón "nincs elég szabad hely" a töredezettségmentesítéshez, amit a windows "valamilyen szinten" minden leállításnál elvégez.
Ha így van, fájlokat kell törölnöd a "c"-ről, (dokumentumok, lomtár,prefect, stb.).
Ha megvan a 15% szabad terület akkor manuálisan töredezettségmentesíteni.
Esetleg :JetClean Pro
Ha nem megy semmi akkor 65-68 kozott van, ha elinditok akar egy videot is felkuszik 75re is de volt mar 83 is
ezeket a Core Temp nevu programmal mertem
Ahhoz, hogy közvetlen a bekapcsolás után annyira meleg legyen, hogy egy a konfigon feltételezem vígan futó játék élvezhetetlenné váljon, ahhoz már-már állnia kell a ventilátornak.
Pasztázd be meg tisztítsd ki, s mondd el légyszi, hogy segített-e, mert most már engem is rohadtul érdekel a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!