Mi a véleményetek a Panasonic FZ50-es fényképezőgépről?
Figyelt kérdés
2009. jún. 20. 14:40
2/5 anonim válasza:
Régi típus,kb. 3 éves,de még megállja a helyét.attól függ milyen célra kéne.Ebben z árban alap tükrös gépet is kaphatsz.
3/5 anonim válasza:
Nekem ilyen van két éve kb, nagyon klassz ksi gép, egy valami nem okés benne, ami miatt nem tudom kihasználni mindig:
A színeket iszonyúan el tudja cseszni automata funcióban bizonyos fényviszonyok mellett, leginkább naplementében. Fehéregyensúlyát az istennek se képes beállítani. Manuális módon pedig az én esetemben lehetetlenség fotózni, mindegy. Szóval ezt leszámítva egy jó kis gép, és mondjuk aki tükörreflexes-ellenes, anank különösen (+ Leica-optica se utolsó). Mint én. A zártoptikás felépítése miatt pedig mechanikailag is elég strapás, nekem előtte ment már pár tönkre pont amiatt, de ez bírja ...
4/5 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat
2009. jún. 21. 10:12
5/5 anonim válasza:
Én máig is boldogan használom. :) Egyedül azt gondolom meg, hogy hova cipeljem magammal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!