Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Hisense LCD32W07EU tapasztalat...

Hisense LCD32W07EU tapasztalat, vélemény?

Figyelt kérdés

Van valakinek a fentebb írt TV-vel, vagy egyáltalán a márkával kapcsolatban tapasztalata? Őszintén szólva sosem hallottam róla. Gondolom, hogy nem egy Panasonic szint, de az olcsóbb kategóriában is van használható.

Akinek Hisense kenyérpirítója döglött be, az ne jöjjön fikázódni, sem akinek a Technika TV-je, engem a Hisense TV érdekel.

2012. ápr. 18. 09:14
 1/2 anonim ***** válasza:
Egy kínai márkáról van szó.A német oldalakon pozitiv a visszajelzése.Én egy ivelt uhdvel szemezek,ami most 500€ val olcsóbb.
2017. jan. 20. 14:59
 2/2 anonim ***** válasza:
...nekem egy Zte telom ment tönkre 1év után,de a szakik azt mondják kìnai és kínai között is hatalmas a különbség!
2017. jan. 20. 15:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!