Mi a különbség a laptop, notebook, netbook és ultrabook között?
A netbookrol es az ultrabookrol nem hallottam.De a laptop es a notebook kozott az a kulonbseg,hogy:
A laptopra lehet jatekot tenni.
A notebookra nem csak az netezni lehet.
A laptop dragabb de a notebook olcsobb.
Majd megnezem ,hogy mi a netbook es az ultrabook.
De szerintem a netbook az is netezni van de abba nem vagyok biztos.
Na megneztem:
Az ultrabook az olyan ,mint a laptop kinezetre.
A netbook az egy mini laptop vagyis nagyon,nagyon kicsi.
laptop és notebook ugyanaz
netbook egy kisebb laptop netezésre lett kitalálva, azért is "net"
Ha a notebookon/laptopodon internetezni akarsz akkor használhatsz mobilinternetet (stick-kel), otthoni kábeles internetet is bedughatod, vagy az otthoni kábeles netedet wifi routerbe kötöd így vezeték nélkül is használhatod az internetet.
CD/DVD meghajtó/író már alap, így van benne. Úgy is telepíthetsz rá játékot, de természetesen az internetről letöltöttet is tudod telepíteni.
Az, hogy milyen játékot fogsz tudni használni az már csak a gép tulajdonságain, hardverén múlik.
Kedves tristan137! Nem tudom, hogy a Linux épp hogyan jön ide, de a gépre olyan operációs rendszert telepít amilyet akar. Csak előtte nézzen utána, hogy a minden hardvere támogatja illetve van e megfelelő driver az adott operációs rendszerhez.
ennyi butaságok egy helyen.
A laptop és notebook gyak. ugyanaz, csak ki hogy hívja. A netbook az kicsi laptop, gyenge hardverrel, épp csak netezni elég meg szövegszerkeszteni. Az ultrabook pedig vékony notebook (nemtom fejből, de meg van adva hány mm alatt az.). A fent olvasott téves butaságokat meg ne vedd figyelembe...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!