Melyik digitális gépet válasszam?
Abban bízom, hogy vannak itt nálam hozzáértőbbek:) Szóval kb. 30 ezer forintot szánnék a gépre. Az alábbi két gép a kiszemelt.
Előre is köszi!
Ha óriásplakátot akarsz készíteni, akkor tényleg nem árt, ha több megapixeles a gép, amúgy meg csak kevesebb kép fér a memóriakártyádra, és általában gyengébb minőségben.
Panasonicnak Leica objektíve van, ami elég nagy név, míg Sonynak a képstabilizátora is csak digitális.
Egyértelműen Pana a kettő közül (Annyira nem ismerem a mostani kínálatot, hogy másikat tudjak ajánlani)
Én Sony párti lennék ugy összességében (mert én is azt használok,és tökéletesen megvagyok elégedvel vele, a régi gépem panasonic volt de nem szerettem). De itt e két gépnél teljesen más a szitu, a pixel száma miatt az utobbit választanám, de ha nem döntötted el véglegesen akkor ajánlanám, hogy keress egy más Sonyt ami nem tobb 8-9Mpixelnél, azok nagyon jo képet csinálank és szerintem nem kell nagyobbra vadásznod, mert ez a minél nagyobb szám nem a minőségre megy ki a gyártoknál hanem a versenyre, hogy melyiknek van a legnagyobb pixelese jelenleg a piacon a toppon.
Ugyh azt ajánlom ne ragadj le ezeknél, keresgélj tovább
előző vagyok, és bocsi az elirást a harmadik sorban :(
helyesbittek:"szitu, a pixel száma miatt a Lumixot választanám...."
elnézést +1x
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!