SAL SR3040 mélynyomó 6000-ért megéri?
Szia! Mivel mélynyomó, gondolom a mélyre és nem a hangerőre mégy. Hagyd a fenébe a W-ot, csak megtévesztés az egész. Egy ismerősöm 80 W-os DLD-je szétütötte az autót, mellette egy 400 W-os vacak csak pislogott. A mágnes, tekercselés stb. sokkal fontosabb. Bízz a nevesebb gyártókban.
Itt a bizonyíték:
Ha unatkozol, itt van ez is:
A jó márkák, ami nem bőven gyárt vacakot, pl.:
Alpine, Audison, Audio System, DLD, Focal, Hertz, JL Audio, Ground Zero, Kicker, JBL, Pioneer. Ezek között érdemes nézelődeni. Sokan szeretik a Blaupunkt és Magnat cuccokat is. A SAL, Clarion, MacAudio mind szutyok.
Az én ajánlatom, ha viszonylag olcsóbbat akarsz:
Ha nem kifejezetten egy stílusú zenére kell, válaszd az átmenetet, a 30 centiméteres hangszórót. Nekem egy ilyen hangszóróm van egy zárt ládában, kifogástalan, pedig valamivel gyengébb:
A kiváló ár/érték aránya miatt vettem meg. Egy hatchback-be nem is kell több, vérbeli amcsi cucc! Ez 30 cm átmérőjű, 10 ezer körül el lehet kapni, ha jó helyen keresgélsz. Azt hiszem a típusa DS-124.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!