Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » SAL SR3040 mélynyomó 6000-ért...

SAL SR3040 mélynyomó 6000-ért megéri?

Figyelt kérdés

30 cm-es mélynyomó, itt a honlap róla [link]

+1050 száll.költség.

2012. ápr. 13. 22:02
 1/8 YourDestiny ***** válasza:
Szia! Ne, bármi mást, csak Somogyit ne! A SAL az autóhifi gyártás leges legalja!
2012. ápr. 14. 10:46
 2/8 A kérdező kommentje:
Hát most aztán lelomboztál.Akkor tudsz ajánlani hasonló árban jobbat és legylább 150/100W és 250mm átmérőjű?Vagy más esetleg?:)
2012. ápr. 14. 16:28
 3/8 YourDestiny ***** válasza:

Szia! Mivel mélynyomó, gondolom a mélyre és nem a hangerőre mégy. Hagyd a fenébe a W-ot, csak megtévesztés az egész. Egy ismerősöm 80 W-os DLD-je szétütötte az autót, mellette egy 400 W-os vacak csak pislogott. A mágnes, tekercselés stb. sokkal fontosabb. Bízz a nevesebb gyártókban.

Itt a bizonyíték:

[link]

Ha unatkozol, itt van ez is:

[link]

A jó márkák, ami nem bőven gyárt vacakot, pl.:

Alpine, Audison, Audio System, DLD, Focal, Hertz, JL Audio, Ground Zero, Kicker, JBL, Pioneer. Ezek között érdemes nézelődeni. Sokan szeretik a Blaupunkt és Magnat cuccokat is. A SAL, Clarion, MacAudio mind szutyok.

Az én ajánlatom, ha viszonylag olcsóbbat akarsz:

[link]

Ha nem kifejezetten egy stílusú zenére kell, válaszd az átmenetet, a 30 centiméteres hangszórót. Nekem egy ilyen hangszóróm van egy zárt ládában, kifogástalan, pedig valamivel gyengébb:

[link]

A kiváló ár/érték aránya miatt vettem meg. Egy hatchback-be nem is kell több, vérbeli amcsi cucc! Ez 30 cm átmérőjű, 10 ezer körül el lehet kapni, ha jó helyen keresgélsz. Azt hiszem a típusa DS-124.

2012. ápr. 14. 16:59
 4/8 A kérdező kommentje:
Hasznos volt amit olvastam, egyébként pont 30cm-eset akarok csak nekem 8Ohm-osra van szükségem és sz erősítőm is csak "150W"-ot tud adni a mélynek.Tudnál egyet ajánlani hangváltóval.Köszi:)
2012. ápr. 14. 19:06
 5/8 A kérdező kommentje:
[link] ilyen erősítőm van, ez egy surround erősítő és nem igazán mélynyomónak van a center kimenet kitalálva ezért is kell hangváltó.Az a gáz hogy a jobb,bal hangszórón nem jön ki emberi hang csak a centeren akarja kipasszírozni.Én úgy gondolom hogy a centeren mélyközepet ad a jobb,bal-on beg csak a magas hangokat.Ha esetleg van tipped hogy lehetne zenehallgatásra is használni, megköszönném.
2012. ápr. 14. 19:13
 6/8 YourDestiny ***** válasza:
Akkor ez az egész lakásba lesz? Őszintén szólva haladó szinten nem értek az ilyesmihez, hülyeséget meg inkább nem akarok írni. Az, hogy 150W-ot tud az erősítő, nem baj. Jobb, ha az erősítő erősebb a hangszórónál, vagy legyen egyforma. Nem lenne egyszerűbb, ha vennél egy komplett sub-ot erősítővel, és arra kötnéd a hangfalakat?
2012. ápr. 14. 20:13
 7/8 A kérdező kommentje:
Igen, szobában van.Hát biztos egyszerűbb lenne csak már meg van az erősítő.Igazából van egy orion ht-550-em és a kettőt össze lehet hozni, mert az erősítőn van egy ilyen lehetőség, tehát tudom használni 5.1-es szettként csak így az 5.1 és az erősítő is itt van a gépre kötve és már így is akkora tyúkbél van itt hogy az nem igaz.
2012. ápr. 14. 20:28
 8/8 A kérdező kommentje:

[link]

egy ilyen hangváltót lehet 2hangfalhoz használni, mondjuk ezekhez vagy hasonlókhoz [link]

2012. ápr. 14. 21:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!