PC vagy XBOX360 S vagy PS3 S?
Akarok venni a három közül de nem tudom hogy melyik a jobb !
PC: HD 6850 vagy 8950 2gb ot akarok bele rakni meg egy AMD FX-8120-as procit 8gb rammal és min 1tb-s winyóval.
XBOX: Egy xbox 360 s 250gb-ra gondoltam
PS 3: Egy ps3 s 320gb-ra goldoltam
Melyik a jobb
-grafikailak
-árban
-stb.....
meg tudjátok mire gondolok ....... játékok mire van több játék
és még amit leírtam hogy mit akarok a gépben az szerintetek jó ?
oda azt akartam írni hogy :
PC: HD 6850 vagy 6950 2gb ot akarok bele rakni meg egy AMD FX-8120-as procit 8gb rammal és min 1tb-s winyóval.
Szerintem Ps3 mert:
-árban olcsóbb mint a pc de kicsivel drágább az xboxnál
-grafikában nagyon kicsi különbségek vannak én sima kábellel tolom amit adtak hozzá egy lcd tv-n és elég szép képe van.
-Ps3 controllerje alapból aksis, töltőt is adnak hozzá,xboxnál elemeket kell töltögetni de persze abba is lehet venni aksit ami +8k kb.
-Egyre több játék támogatja ps3-on a 3d-t, xboxon nincs 3d
de lehet hülyeséget mondok javítsatok ki.
-Exclusive játékok ps3 ra :Uncharted 1-3,Little big planet 1-2,Killzone 2-3,Resistance 1-3,Socom,Gran turismo,Motorstorm,God of War 1-3
-xbox360 ra :Gears of war 1-3,Halo (ezeket megállás nélkül írtam de ennyi elég)
-Ingyen multiplayer ps3 ra , xboxnál fizetni kell, cserébe kicsivel jobb.
-Ps3 store ból tudsz letölteni ingyen demókat.xboxnál ezért külön kell fizetni azthiszem xbox gold live
-Ps3 viszi a blue-ray discet ezért nem kell összetömöríteni a játékot,nem úgy mint xboxnál aminek játék közbe kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!