Alap gép, egynek elmegy. Mondjuk én 20-at nem hiszem, hogy adnék érte. Viszont a Kodak igényes anyagokat használ, nem olyan pronyó anyagokat, mint pl. a Samsung a hasonló árú gépeihez.. Jó kézbe venni, jók a gombjai, nagyon szépen nyílik az elemfedél. A kisebb Samsungok viszont kézbe véve szar kis műanyag játékszernek tűnnek.
Ettől eltekintve én csak Samsungot vennék, olyat, ami HD-ben vesz fel filmet h264 kodekkel. Ilyet csak a Samsung csinál, de azok 30 körül vannak. Mondjuk nekem ilyen alap gépem már van. Ilyen hasonlót, mint ez a Kodak már vehetsz 15-ért is, de az anyagminőség miatt lehet ez jobban megéri, ha erre igényes vagy. Képminőségben nincsenek igazán nagy különbségek ugyanabban a kategóriában. Sőt, igazából manapság már az érvényes, hogy minél kevesebb megapixelt tud, annál jobb. Mivel a CCD méretét nem szeretik növelni, mert az drága, csak egyre több pixelre osztják fel. Így egy pixelre kevesebb fény jut. Persze 10-esnél kisebb gépet már nem lehet kapni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!