Nem tudok PSP-re játékot rakni, pedig flashelt! Mi lehet az oka? Próbáltam . Iso illetve . Cso fájlokkal is, de egyik se működik. Amikor az ISO mappába belekattintok, hogy másolás, egy ideig másolja, és ezt írja ki: Lent
Figyelt kérdés
Ismeretlen hiba akadályozza a fájl másolását. Ha a hiba nem szűnik meg a hibakód segítségével találhat megoldást a problémára. 0x8007045D hiba: I/O ezközhiba miatt nem lehetett a kérést végrehajtani.
(Eddig minden gépen ezt írta ki...) Total commanderbe pedig azt írja ki hogy a fájl írásvédett, pedig nem az....
2012. ápr. 8. 22:18
1/5 anonim válasza:
De szomojú... :(
Talán vedd meg a játékokat, akkor működni fognak.
2/5 anonim válasza:
Nekem is régebben ez volt a probléma,próbáld meg
gy rátenni,hogy ilyen meória kártya olvasóval.
3/5 Sándor Tusz válasza:
Nálam is volt pont ugyanilyen probléma csak nem írt ki hibakódot. Nálam a rossz csatlakozás(érintkezés)okozta. Tehát érdemes a psp-ben a memkarit kiszedni megmozgatni, a kábel mindkét végét szintén megmozgatni, kihúzni, visszadugni. Nekem ez segített.
4/5 A kérdező kommentje:
Köszi megpróbálom !
2012. ápr. 9. 12:01
5/5 A kérdező kommentje:
Érintkezés nem volt probléma, megpróbálom mem. kártya olvasóval veszek egyet.
2012. ápr. 9. 14:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!