Szerinted vehetek-e?
Figyelt kérdés
16 éves vagyok.. dolgozom (diákmunka). Szeretnék egy elektronikus eszközt venni részletre Én, ez lehetséges? vagy csak felnõttek.számára?2012. ápr. 6. 23:00
1/13 anonim válasza:
Miféle elektronikus eszközt szeretnél.Ugyanúgy elektronikus eszköz egy mikrohullámú sütő, mosógép, hűtőszekrény, meg egy okostelefon, egy PS3, Xbox360.Pl.Egy okostelót mondjuk nyugodtan vehetsz, esetleg egy játékkonzolt(ha megengedik a szüleid) de mondjuk egy 81cm LED tv+Home Cinema-t már nem hiszem.Meg attól is függ hogy mennyi pénzed van...
2/13 anonim válasza:
Elsőnek igaza van, pont ezeket akartam írni. :) Üdv.: K.
3/13 A kérdező kommentje:
Jogos :) egy okostelefont szeretbék részletre/elôfizetésre
2012. ápr. 6. 23:25
4/13 anonim válasza:
Ha a szüleid megengedik és megvan a pénzed rá akkor megveheted.
5/13 A kérdező kommentje:
Àltalában bank fogadja el a részletfizetést, de nekem nincs bankkártyám.
2012. ápr. 7. 00:04
6/13 anonim válasza:
Nem értem, mégis miért adnának részletre neki mondjuk egy telefont, míg egy tv-t nem?
9/13 anonim válasza:
1.Telefont szolgáltatónál csak olyan személy vásárolhat aki betöltötte a 18.életévét és rendelkezik érvényes fényképes igazolvánnyal/lakcímkártyával(ez a vodafone,tmobilera érvényes)Djuiceba ott tudsz vásárolni 14 éves korodtól de viszont oda vidd a szüleidet is mert nekik kell áláirni egy meghatalmazást amivel részletre vásárolhatsz készüléket!Remélem tudtam segíteni Üdv!
10/13 anonim válasza:
Nem akarsz kicsit rontani vagy javítani a hasznos válaszaidon? :D
Több helyen láttalak már, és megtévesztő, hogy mindkettőnknek 65%-a van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!