Xbox 360 Slim-en mi ez a csatlkaozó?

Figyelt kérdés

[link]

Arra gondolok, ami a HDMI alatt van.Kör alakú nyí1lás, négyzet alakú csatlakozó.MIt lehet itt csatlakoztatni?

2012. ápr. 6. 22:48
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
mindjárt megnézem, van e bele valami dugva.
2012. ápr. 6. 23:01
 2/16 anonim ***** válasza:

Jajj istenkém hát a jó kis hagyományos AV csatlakozó! :)

Én jelenleg (lusta vagyok elmenni a szakiba és venni HDMI-t) így használom AV-val, ami azért elég nagy szégyen egy hatalmas LED tv-n keresztül ugye. De fogok már venni egy HDMI-t és tökéletes képem és hangom lessz ugye! :) Így is nagyon szép a grafika, hát még HDMI-vel! :) Üdv.: K.

2012. ápr. 6. 23:03
 3/16 anonim ***** válasza:
Nincs beledugva semmi... hát őszintén megmondva fogalmam sincs, én hálózatra tippelek...
2012. ápr. 6. 23:04
 4/16 anonim ***** válasza:
2. vagyok. Milyen hálózat? Miről beszélsz? :/
2012. ápr. 6. 23:04
 5/16 anonim ***** válasza:
na, meg is kaptad a válaszod :D
2012. ápr. 6. 23:05
 6/16 anonim ***** válasza:
23:03-04.es vagyok. Ha még lenne valamilyen problámád, kérdésed Xbox 360-nall kapcsolatban, nyugodtan írj privátban. Hidd el tudok segítséget nyújtani bármi is legyen az :)Üdv.: K.
2012. ápr. 6. 23:08
 7/16 A kérdező kommentje:

Ok, köszi!Amúgy, szerintem te nem arra gondolsz.

Szerintem te erre gondolsz:

[link]

De én erre:

[link]

2012. ápr. 6. 23:17
 8/16 anonim ***** válasza:

Még jó, hogy véletlenül sem azt a csatlakozót írtad amit kérdezett.

Az nem az AV csatlakozó, az mellette van és hosszúkás alakú.

Alatta egy S/PDIF csatlakozó van, ami digitális hangkimenet, komolyabb hifi erősítők tudnak ilyet fogadni.

2012. ápr. 6. 23:18
 9/16 anonim ***** válasza:
Hát kiba****ottul nem, (szépen fejeztem ki magam) nem az! az pontosan AV! Milyen hifi erősítő kimenetről beszélsz te? egyáltalán van X 360-anad? Nekem már egy csomó ideje, csak nem vagyok hülye, csak tudom, hogy az AV kimenet! :) Basszus ... :) LOL. ü.: K.
2012. ápr. 6. 23:23
 10/16 anonim ***** válasza:
JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA EZER BOCSÁNAT mindenkinek én az AV-ra gondoltam köszi kérdező hogy a képekkkel kisegítettél! :) Azt viszont én sem tudom hogy micsoda, nekem sincs beledugva semmi, és igen, valószinűleg valami Audio/Fifi kimenet lehet.! Bocsi mégegysezr! Üdv.: K. :)))
2012. ápr. 6. 23:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!