Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Hifimet rákötöttem gépre, de...

Hifimet rákötöttem gépre, de elkezd recsegni időnként. Mi lehet a baja?

Figyelt kérdés
Na szval hangfalaknak nincsen semmi bajuk, mert ha telefonra kötöm rá akkor tökéletesen működik. Amikor gépen hallgatok zenét van mikor jó, de van mikor elkezd recsegni és nem haggya abba. Hiába kapcsolom ki-be nem jó. Ha valaki tud nekem vmi számítógépes cuccot amit lekéne töltenem ehez akkor segítsen, mert sztem vmi hangcucc progi kell gépemre de nemtudom mien. Jah és realtek hd audio manager fentvan gépemen. Előre is köszi.
2012. ápr. 5. 19:41
 1/1 A kérdező kommentje:
Ma rájöttem mibaja.. ugye gépen van a realtek progi, azt kell alaphelyzetbe állítani és minden oké :D
2012. ápr. 15. 15:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!