UPC-s kábeltévém van. Milyen aránylag olcsó megoldás lehetséges, amivel lehetne időzítve rögzíteni a (UPC-s) tv műsort?
Sajnos a UPC-nek jelenleg nincs műsorrögzítős médiaboxa. Csak HD-s műsorcsomaghoz... Viszont szeretnénk néha felvenni a műsorokat, az nem gond, ha nem HD, az is mindegy, hogy pl. DVD-re USB-re, avgy HDD-re kerülne az adás...
Találtam egyébként például Orionos tv vevő készüléket de gond az volt, hogy vagy nem alakalmas a cábeles műsor vételére, vagy alkalmas de nincs hozzá műsorrögzítési lehetőség...
Miért baj az ha a rögzítős beltéri mellé kapsz néhány HD-s csatornát??? Ezek a csatornák úgy vannak beállítva hogy sima tv-n is nézhető tehát nem értem mi a probléma.
Mellesleg nagyon megéri az a plusz 2000 Ft amiért rögzítős beltérit adnak mert akár egy sms ben is indíthatom a felvételt ha épp nem vagyok otthon-ilyen extrát nem akárki ad!
Nem gond, csak nincs rá szükségem...Nem használom amnnyit a TV-t hogy max díjcsomagot rendeljek, mert csak ahhoz lehed HD rögzítőt rendelni... Egyébként nem tudom a sima TV alatt mit értesz, HD-s Ledes TV-m van...
A filmeket HD ben vagy HD readyben nézem, ha csak tehetem...
De ha lesz új válaszoló, akkor az a kérdésre válaszoljon, légyszi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!