Ps3-mat szeretnék venni de a tv eléggé leharcolt de a monitorom nagyon király lcd rohadt drága volt ezért arra szeretném kötni a ps3-mat de nem tudom hogy azt lehet e?
Figyelt kérdés
2012. ápr. 2. 18:52
1/10 anonim válasza:
Lehet, van rajta HDMI? Mert ha van akkor nagyon egyszerű, ha nincs akkor már kicsit bonyolultabb, de megoldható.
2/10 A kérdező kommentje:
Köszi a választ.
2012. ápr. 2. 20:03
3/10 anonim válasza:
Monitoron van hangfal?
Mert ha nem, akkor nehéz lesz hangot varázsolni rá.
Amúgy igen, egyszerűen HDMI-vel kötöd össze.
4/10 SlipMan válasza:
Előzőhöz...
Már miért lenne nehéz hangot varázsolni? Attól hogy hdmi-vel köti rá a monitorra a ps3-mat még a hangot nem kötelező ugyanarra a kimenetre állítani..a kép hang kimenet egymástól függetlenül állítható:)
5/10 anonim válasza:
Előző:
de ps3-on csak 1 HDMI port van, akkor ha a hangot külön cuccra akarod rákötni akkor milyen kábellel akarod megoldani?
6/10 SlipMan válasza:
Előzőnek:
van optikai kimenet is:) Illetve van egy + kábel melynek segítségével rca-n is mehet a hang:) De mint PS3 tulaj már csak tudom:)
De képes segítség: [link]
AV multi out:) A másik vége rca-s :)
7/10 A kérdező kommentje:
És van olyan csatlakozója amibe lehet fülhallgatót rakni.
2012. ápr. 4. 09:12
8/10 anonim válasza:
Igaz, miután elküldtem a válaszom rájöttem, hogy van ott még pár kimenet.
Jack nincs rajta.
9/10 SlipMan válasza:
Jack nincs, de mivel az AV multi csatlakozó vége olyan amivel a jack csatlakozás megoldható ezért nem lesz gondban a kérdező:)
10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
2012. ápr. 6. 08:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!