Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Egy csupasz végződtetésű,2eres...

Egy csupasz végződtetésű,2eres hangfalnak a kábeljére hogyan tudnák dugót tenni, hogy aztán úgy a DVD-be tudjam dugni?

Figyelt kérdés
2012. ápr. 1. 19:46
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
Elnézést, a kábel 2 eres, és a hangfalba fut be.
2012. ápr. 1. 19:47
 2/12 anonim ***** válasza:
Egy hangfalat nem tudsz közvetlenül meghajtani egy DVD-lejátszóról. Kell közéjük egy erősítő is.
2012. ápr. 1. 20:10
 3/12 A kérdező kommentje:

korábbi kérdésem:

http://www.gyakorikerdesek.hu/kultura-es-kozosseg__egyeb-ker..

Orion dvdHT 500HC-t össze lehet kötni 5 hangfallal+mélynyomóval. persze a 2 dvd eltér, de ennek a kimenetén is ott van, az 5db csatlakozóhely: 5.1CH CENTER; SR; SL; FL; FR és az SW.

2012. ápr. 1. 20:16
 4/12 anonim ***** válasza:
Nem tudom, mi ez a kiegészítés, de dvd lejátszó csak aktív ( külön feszültséggel táplált) hangszórót tud meghajtani.
2012. ápr. 1. 20:24
 5/12 anonim ***** válasza:
Megnéztem ez az Orion kütyüt: ez valójában egy házimozirendszer, tehát van benne erősítő. Ha jól értelmezem, egy másik lejátszóhoz akarod kötni a hangfalait. Jó lenne tudni annak is a típusát.
2012. ápr. 1. 20:31
 6/12 anonim ***** válasza:
Ja, már látom! Az Orion 5000-es egy sima DVD-lejátszó, nincs benne erősítő. Anélkül hangfalat nem tud meghajtani.
2012. ápr. 1. 20:32
 7/12 anonim ***** válasza:
A CENTER; SR; SL; FL; FR és az SW csatlakozók alacsony szintű vonali jelet adnak ki, ide lehet csatlakoztatni az 5.1-es erősítőt.
2012. ápr. 1. 20:35
 8/12 anonim ***** válasza:

Ha rövid és érthető válasz kell: sehogy.

Ja, és az előző kérdésedre nem véletlen nem kaptál választ.

Egyszerűen azt hittem hogy viccelsz.

2012. ápr. 1. 21:28
 9/12 A kérdező kommentje:

Kösz a válaszokat!

de nemértem, akkor minek tették bele, mindegyiknek a kimenetet, vagy az erősítővel így kellene összedugni?

2012. ápr. 2. 07:16
 10/12 anonim válasza:
Az a kimenet dekóder nélküli erősítőhöz kellene.
2012. ápr. 8. 07:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!