Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Ipod Touch 4g (8gb) vagy PS...

Ipod Touch 4g (8gb) vagy PS Vita (wifi) vagy Iphone 3g (8gb) vagy 3DS (2gb)?

Figyelt kérdés

-játékok,netezés,zenét hallgatás melyiket jobban .

-akkumulátor idö,ár .játékok ingyen letöltés hol.

2012. ápr. 1. 10:17
 1/8 anonim ***** válasza:
ps vita ra nem tudsz ingyen játékot tölteni de magasan veri játékokba a másik 3mat... ps vita 1 rendes konzol kis túlzásal ps 3 grafikával és komoly játékok vannak és még ki is jönnek pl call of duty de nem az ilyen mobilos változat + vannak fizikai gombok. a 3ds ilyen mario meg ilyn szintü játékok vannak. ha nem kell semelyik és angry birdsnél komolyabb játékot nem akarsz játszani akkor ipod vagy 3g (már 3g már régi.)
2012. ápr. 1. 11:20
 2/8 A kérdező kommentje:

Akkor ne legyen iphone!Ipod nem csak Angry Birds játék sok játék van és olcsóbb mint a 3DS és PS Vita.

Melyiket vegyek PS Vita , 3DS és Ipod ?

2012. ápr. 1. 13:33
 3/8 anonim ***** válasza:

Nos, azt kéne végiggondolnod, hogy játékok alapján melyiket vennéd?

Mert két részre lehetne osztani ezt a 4 gépet: PS VITA és 3DS/iPhone/iPad.

PS VITA

Nemrég vettem meg ezt a gépet és borzasztóan tettszik, iszonyat sokat tud és a játékok is nagyon jók rajta, tehát tényleg ha (keményebb) játékra kell és hordozható legyen, akkor én ezt javaslom. A netezés is rendben van, a böngésző iszonyat gyors, de a probléma, hogy nincs flash player, tehát pl. Youtube videókat nem nézhetsz rajta. Nyilvánvalóan (remélhetőleg) erre előbb-utóbb lesz valami megoldás, de addig is ez szegény megoldás.

Bármilyen program alatt (pl. akár játék közben is) lehet zenét hallgatni VITA-n.

A hangszórói olyan, mint a többi gépé, de ha rádugsz egy fülest, akkor még komolyabb hangja lesz. :)

Tehát röviden, ahogy az első is írta: a VITA szinte egy mini PS3, mely remélhetőleg olyan támogatásban fog részesülni, mint ő. Tehát a keményebb (hardcore) játékosok számára ez az ideális kézikonzol.

Az akkumulátorral viszont óvatosan: borzasztó erős hardvert kell mozgatnia, nekem úgy 3-4 óra alatt már jelezni szokta, hogy töltést kér. Ebben a másik 3 biztos, hogy jobb, különösen az almás cuccok.

Illetve ez a legdrágább is, szóval azért írtam, hogy gondold át, hogy milyen játékokat kedvelsz?

(Én értelemszerűen olyanokat, amik VITA-n elérhetőek (és majd lesznek), ezért is vettem azt.)

3DS/iPhone/iPad

Ezt a 3 gépet azért írtam egybe, mert ha a játékok alapján nézzük, akkor tulajdonképpen egy rétegnek, a casual (alkalmi) játékosoknak szól. (Bár azt kiemelem, hogy a 3DS-re is vannak hardcore címek, de a Vita-val összemérve ez szerintem kevés, elvégre ha megnézzük az ottani játékok felépítését, a grafikát és a címeket + az arányokat, akkor egyértelműen a Vita a hardcore-osabb.)

Szóval: kisebb mobiljátékok, Angry Birds, Mario, Zelda (utóbbi kettő 3DS-en), meg az összes többi mobilos cucc szinte.

Az Apple cuccoknak szintén nagyon gyors a böngészőjük és a zenehallgatás meg szinte olyasmi, mint Vita-n. (Nem tudom, hogy ők lejátszák-e játékon belül, ezt majd egy tulaj leírja.)

Az akksiról meg az árról már írtam.

Játékok alapján én a sorrendet úgy állítanám fel, hogy először 3DS, utána meg iPod/iPhone. Azért, mert bár mindegyik casual, a 3DS-re azért igényesebb címek jönnek ki SZERINTEM.

Végül a letöltés: a VITA-t még nem flashelték ki és előreláthatólag egy darabig nem is fogják, a 3DS-ről nem tudom, de az Apple cuccokat ki lehet meg ott ugyebár a játékok is nagyon olcsók, mivel nem olyan komolyak, mint a két kézikonzolon.

Na, lényegében ennyi, jó emészgetést! :D

2012. ápr. 1. 14:13
 4/8 A kérdező kommentje:
Akkor legyen PS Vita!
2012. ápr. 1. 14:31
 5/8 anonim ***** válasza:
jó választás én is azt fogom venni :D előző nagyon jól leírta annyit hozzátennék hogy ps vita érintőképernyős szóval azon és fut a angry bird meg társaik :D
2012. ápr. 1. 14:42
 6/8 A kérdező kommentje:
azzal baj drágák játékok, akkor majd várom árcsökkentés játékok.
2012. ápr. 1. 15:05
 7/8 A kérdező kommentje:

Akkor Ipod Touch 4g vagy PS Vita veszek?

Ha PS Vita olcsón lett akkor ps vita ha nem akkor Ipod.

2012. ápr. 1. 15:15
 8/8 anonim ***** válasza:

Az ár alapján már te is el tudod dönteni. :)

Ha játékon múlna én Vita-t vennék, ha nem, akkor iPodot!

2012. ápr. 4. 08:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!