Ipod Touch 4g (8gb) vagy PS Vita (wifi) vagy Iphone 3g (8gb) vagy 3DS (2gb)?
-játékok,netezés,zenét hallgatás melyiket jobban .
-akkumulátor idö,ár .játékok ingyen letöltés hol.
Akkor ne legyen iphone!Ipod nem csak Angry Birds játék sok játék van és olcsóbb mint a 3DS és PS Vita.
Melyiket vegyek PS Vita , 3DS és Ipod ?
Nos, azt kéne végiggondolnod, hogy játékok alapján melyiket vennéd?
Mert két részre lehetne osztani ezt a 4 gépet: PS VITA és 3DS/iPhone/iPad.
PS VITA
Nemrég vettem meg ezt a gépet és borzasztóan tettszik, iszonyat sokat tud és a játékok is nagyon jók rajta, tehát tényleg ha (keményebb) játékra kell és hordozható legyen, akkor én ezt javaslom. A netezés is rendben van, a böngésző iszonyat gyors, de a probléma, hogy nincs flash player, tehát pl. Youtube videókat nem nézhetsz rajta. Nyilvánvalóan (remélhetőleg) erre előbb-utóbb lesz valami megoldás, de addig is ez szegény megoldás.
Bármilyen program alatt (pl. akár játék közben is) lehet zenét hallgatni VITA-n.
A hangszórói olyan, mint a többi gépé, de ha rádugsz egy fülest, akkor még komolyabb hangja lesz. :)
Tehát röviden, ahogy az első is írta: a VITA szinte egy mini PS3, mely remélhetőleg olyan támogatásban fog részesülni, mint ő. Tehát a keményebb (hardcore) játékosok számára ez az ideális kézikonzol.
Az akkumulátorral viszont óvatosan: borzasztó erős hardvert kell mozgatnia, nekem úgy 3-4 óra alatt már jelezni szokta, hogy töltést kér. Ebben a másik 3 biztos, hogy jobb, különösen az almás cuccok.
Illetve ez a legdrágább is, szóval azért írtam, hogy gondold át, hogy milyen játékokat kedvelsz?
(Én értelemszerűen olyanokat, amik VITA-n elérhetőek (és majd lesznek), ezért is vettem azt.)
3DS/iPhone/iPad
Ezt a 3 gépet azért írtam egybe, mert ha a játékok alapján nézzük, akkor tulajdonképpen egy rétegnek, a casual (alkalmi) játékosoknak szól. (Bár azt kiemelem, hogy a 3DS-re is vannak hardcore címek, de a Vita-val összemérve ez szerintem kevés, elvégre ha megnézzük az ottani játékok felépítését, a grafikát és a címeket + az arányokat, akkor egyértelműen a Vita a hardcore-osabb.)
Szóval: kisebb mobiljátékok, Angry Birds, Mario, Zelda (utóbbi kettő 3DS-en), meg az összes többi mobilos cucc szinte.
Az Apple cuccoknak szintén nagyon gyors a böngészőjük és a zenehallgatás meg szinte olyasmi, mint Vita-n. (Nem tudom, hogy ők lejátszák-e játékon belül, ezt majd egy tulaj leírja.)
Az akksiról meg az árról már írtam.
Játékok alapján én a sorrendet úgy állítanám fel, hogy először 3DS, utána meg iPod/iPhone. Azért, mert bár mindegyik casual, a 3DS-re azért igényesebb címek jönnek ki SZERINTEM.
Végül a letöltés: a VITA-t még nem flashelték ki és előreláthatólag egy darabig nem is fogják, a 3DS-ről nem tudom, de az Apple cuccokat ki lehet meg ott ugyebár a játékok is nagyon olcsók, mivel nem olyan komolyak, mint a két kézikonzolon.
Na, lényegében ennyi, jó emészgetést! :D
Akkor Ipod Touch 4g vagy PS Vita veszek?
Ha PS Vita olcsón lett akkor ps vita ha nem akkor Ipod.
Az ár alapján már te is el tudod dönteni. :)
Ha játékon múlna én Vita-t vennék, ha nem, akkor iPodot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!