Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Ez a TriOviz Inficolor (3D az...

Ez a TriOviz Inficolor (3D az AC REVELATIONS-nál) csak a PC-nél van, vagy ez van XBoxnál, meg PS3-nál is?

Figyelt kérdés

[link]

Nem teljesen értem, ott a hozzászólások, meg a második rész:

"Az Assassin's Creed széria legújabb része a korábbiakhoz hasonlóan fantasztikusnak ígérkezik, és az élményt csak fokozza, hogy a TriOviz Inficolornak köszönhetően hagyományos 2D-s HDTV-ken, az Nvidia 3D Visionnel pedig PC-n is elérhető lesz a sztereoszkopikus három dimenziós megjelenítés. Véleményem szerint kényelmesebb 2D-ben játszani, bár tény, hogy különleges élményben részesülhetünk ha a 3D mellett döntünk. Az Altair és Ezio történetének végére pontot tevő Assassin's Creed: Revelations november 15-én jelenik meg konzolokra és december elsején PC-re."

egésze a PC-ről szól, vagy konzoloknál is ez a megoldás van?

Valaki elmagyarázná, hogy van ez?

2012. márc. 30. 23:15
 1/7 anonim ***** válasza:

Ez most komoly kérdés?

Amit linkeltél a legelső 2 sorban, de ha az nem egyértelmű akkor az utána lévő 2 sorban leírják:

"A Ubisoft jelentése szerint Altair és Ezio minden platformon kilép a síkból.

Ha rendelkezünk megfelelő televízióval, akkor Xbox 360-on és PlayStation 3-on is játszhatunk 3D-ben."

Amúgy az ilyenekkel ne foglalkozz, 3D-s kép csak 3D tv/monitoron van, ez csak valami marketingfogás, inkább nézném Kiszel Tündét akárhány D-ben, mint egy 2D-s tv-n konvertált 3D-vel játsszak.

2012. márc. 31. 09:53
 2/7 A kérdező kommentje:

Nekem van 3D TV-m, meg Xboxom.

Azt kérdeztem, hogy ott van-e normális 3D, vagy ott is csak ez?

2012. márc. 31. 13:02
 3/7 anonim ***** válasza:

1. Nem ezt kérdezted.

2. Xbox-on csak gagyi 3D létezik.

3. Csak TriOviz 3D-ben elérhető a 3D, amihez kell egy ~10 ezer forintos szemüveg, amit ráadásul nem lehet csak amcsiknál kapni szinte (és lehet még 3D-s tv-hez is kell külön ilyen szemüveg, ennyire nem néztem utána).

2012. márc. 31. 15:08
 4/7 A kérdező kommentje:

Bocs, lehet hogy nem jött ki a kérdésből, de erre gondoltam.

Ez minden játéknál így van?

Nem értem, most a PC-t TELJESEN HAGYJUK, az engem nem érdekel, de Xboxnál is ez van, vagy ott nem?

Ott nem sztereoszkópikus 3D van?

Ott meg nincs ilyen, hogy egyszer a jobb, egyszer a bal szem képe látszik(csak aktív 3D-s TV-nél)

2012. márc. 31. 16:18
 5/7 A kérdező kommentje:
Szóval egyszerűen engem annyi érdekel, hogy ez vonatkozik bármennyire is a konzolokra, vagy ez PC-s dolog(a TriOviz)?
2012. márc. 31. 16:19
 6/7 anonim ***** válasza:

Ez a TriOviz nem valami elterjedt dolog, AC-nél és Batman: AA-nál tudok csak erről.

A 3D-s játékok többségénél úgy tudom sztereoszkopikus 3D-t használnak, de elég gagyi, helyedben inkább hanyagolnám.

Ha ténylegesen érdekel a 3D vagy vegyél PS3-mat, vagy várj a next genig.

2012. márc. 31. 17:52
 7/7 A kérdező kommentje:
Jó, köszi, akkor ez a 2 nem is tudja a sztereoszkópikus 3D-t?
2012. márc. 31. 21:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!