14 éves lánynak melyiket ajánlanátok? Notebook vagy netbook, csak internetet használnám rajta, nem vagyok ilyen játékmániás.
Én is a netbookra voksolok, bár nekem már a munkámhoz is kell a tanulás mellett, úgyhogy olyat választottam, amit könnyű szállítani. Nekem ilyenem van: [link]
Ebből a fajtából kék. Nem a legújabb modell, de nem is az a lényeg, hanem hogy az én igényeimnek pont megfelel.
A wifi azt jelenti, ha olyan helyen vagy (kávézó, vonat, busz, étterem, suli...stb) aholy van nyílt internet, (amihez nem kell kód) ott rákapcsolódva tudsz netezni. Ekkor a sebesség a wifit működtető tulaj által megvett net sebességén múlik. Ha zárt a hálózat, ahhoz ismerni kell a kódot értelemszerűen. Ha viszont nincs wifi a közelben, használhatsz USB-be dugható mobilnetet, amit valamelyik szolgáltatónál veszel meg, és havonta fizetsz X összeget, és a szolgáltató által megszabott netsebességet és adatforgalmat fizeted. Otthon, ha van wifi, arra rácsatlakozva a család által megvett csomag alapján netezel. Ha nincs wifi, csak vezetékes net, használhatsz wifi routert, ami az otthoni hálózatra csatlakozva, azt wifi jellé is átalakítja. Itt is az általatok használt net sebességét, adatforgalmát tudod kihasználni.
Ha nem játszol és megbirkózol a kis kijelzővel, akkor válaszd a netbookot.
Acer Aspire One Happy sorozat Az egyes is mega kettes is jó, neked az egyes is bőven elég!
Nekem is az van és imádom, bár én már jóval több vagyok mint 14 ;)
Valahol netre jutsz, mert ide is neten keresztül gépelsz :) Van otthon asztali gép, amin megy az internet?
Nekem is netbookom van, (HP) és imádom :) Új 3D játékokra nem jó, de azért régi játékokkal, meg internetes flash játékokkal ezen is lehet játszani :) filmet nézni, zenét hallgatni is jó, bár a fullhd anyagokon kifekszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!