14 éves lánynak melyiket ajánlanátok? Notebook vagy netbook, csak internetet használnám rajta, nem vagyok ilyen játékmániás.

Figyelt kérdés
láttam egy netbookot és az volt oda írva hogy wifi is van benne, ez akkor azt jelenti, hogy korlátlanul használhatom az internetet rajta?
2012. márc. 30. 13:30
1 2
 1/12 DannyZuko ***** válasza:
wifi az a wireless. tehát ha wifi hállózattal van osztva a net, akkor arra fel tudsz rá kapcsolódni. Köze az internethez nem sok. annyi hogy a megosztó (rooter) wifi jelet ad ki, és te azt tudod fogni. Ha csak netre kell, akkor szerintem egy Amd procis netbook. Az intel elég gagyi most netbookban. Kicsi, könnyű és sokat bír általában az akksi (5-9óra). egy notebook nagyobb és fejlettebb, de akksi 1,5-3óra kb. magaddal hurcolni is komplikáltabb a mérete miatt, amég egy netbook agy oldaltáskában is majdhogynem elfér.
2012. márc. 30. 13:47
 2/12 A kérdező kommentje:
és szerinted hány évig fogja bírni, ha mindennap használom?
2012. márc. 30. 13:49
 3/12 A kérdező kommentje:
és az internet hozzá mennyibe kerül?
2012. márc. 30. 13:50
 4/12 anonim ***** válasza:

Én is a netbookra voksolok, bár nekem már a munkámhoz is kell a tanulás mellett, úgyhogy olyat választottam, amit könnyű szállítani. Nekem ilyenem van: [link]

Ebből a fajtából kék. Nem a legújabb modell, de nem is az a lényeg, hanem hogy az én igényeimnek pont megfelel.

2012. márc. 30. 13:53
 5/12 anonim ***** válasza:

A wifi azt jelenti, ha olyan helyen vagy (kávézó, vonat, busz, étterem, suli...stb) aholy van nyílt internet, (amihez nem kell kód) ott rákapcsolódva tudsz netezni. Ekkor a sebesség a wifit működtető tulaj által megvett net sebességén múlik. Ha zárt a hálózat, ahhoz ismerni kell a kódot értelemszerűen. Ha viszont nincs wifi a közelben, használhatsz USB-be dugható mobilnetet, amit valamelyik szolgáltatónál veszel meg, és havonta fizetsz X összeget, és a szolgáltató által megszabott netsebességet és adatforgalmat fizeted. Otthon, ha van wifi, arra rácsatlakozva a család által megvett csomag alapján netezel. Ha nincs wifi, csak vezetékes net, használhatsz wifi routert, ami az otthoni hálózatra csatlakozva, azt wifi jellé is átalakítja. Itt is az általatok használt net sebességét, adatforgalmát tudod kihasználni.

Ha nem játszol és megbirkózol a kis kijelzővel, akkor válaszd a netbookot.

2012. márc. 30. 13:56
 6/12 anonim ***** válasza:

Acer Aspire One Happy sorozat Az egyes is mega kettes is jó, neked az egyes is bőven elég!

Nekem is az van és imádom, bár én már jóval több vagyok mint 14 ;)

[link]

2012. márc. 30. 14:00
 7/12 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat :))
2012. márc. 30. 14:32
 8/12 A kérdező kommentje:
nos találtam otthon egy ősrégi hp laptopot, de nincs rajta internet, meg sztem leis van merülve az aksia:/, nem találom azt a vezetéket amivel fel lehet tölteni, lehet máshogy, és az internetet egy ilyen laptophoz hogy lehet beszerezni ??
2012. márc. 30. 14:34
 9/12 menta34 ***** válasza:

Valahol netre jutsz, mert ide is neten keresztül gépelsz :) Van otthon asztali gép, amin megy az internet?

Nekem is netbookom van, (HP) és imádom :) Új 3D játékokra nem jó, de azért régi játékokkal, meg internetes flash játékokkal ezen is lehet játszani :) filmet nézni, zenét hallgatni is jó, bár a fullhd anyagokon kifekszik.

2012. márc. 30. 18:29
 10/12 A kérdező kommentje:
van otthon asztali gépünk, akkor azt hogy lehet átkötni, vagy mit kell vele csinálni?
2012. márc. 31. 17:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!