Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Xbox360 slim 250GB vagy PS3...

Xbox360 slim 250GB vagy PS3 160GB?

Figyelt kérdés
Sziasztok elromlott a régi xbox360-om(7.évet töltötte). És most azon filózok h milyet vegyek. Légyszi válaszokat. Jah meg írjátok meg pls h milyen konzolt vagy pc-t. Melyiknek jobb a grafikája, felbontása?? Azt lesz*rom h az xboxnak fizetni kell a multiért. :D
2012. márc. 28. 15:43
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Nekem PS3 Slim 320GB van és én teljesen meg vagyok vele elégedve. Nem vagyok PS3 fan, nem fikázom az X360- at, mert az is jó, de engem jobban érdekelnek a PS3 belső fejlesztésű játékai (pl.: Killzone 3 stb) mint az X360 belső fejlesztésű játékai (pl.: Halo 3). A multi platform játékoknál (pl.: COD MW3 stb) ami van PS3- ra és X360- ra is szinte ugyan olyanok (nagyon minimális eltérések vannak de képbeállítással korrigálhatóak, illetve nem mindegy milyen a monitor/TV amin nézed). A YouTUBE- nak nem mindig kell hinni, mert felmerül az is, hogy manipulált a videó (pl.: ha szembeötlően nagy a külömbség). Nézz szét a neten, hogy melyik konzol kínálata tetszik jobban és ami jobban tetszik szerintem azt vedd meg ;). Persze elég hosszú vitákat lehetne írni melyik miben jobb (Kinect vs PS Move stb) de ebbe nem mennék bele.
2012. márc. 28. 20:41
 2/16 anonim ***** válasza:
100%

PS3 előnyei:

- több exkluzív játék

- ingyen multi (de ha akarsz fizetni akkor PS+ előfizetéssel kb havi 4-5 játékot letölthetsz ingyen meg rohadt sokra kapsz kedvezményt meg hamarabb játszhatsz demokkal)

- jobb multimédiaképességek

- blu-ray lejátszó

- 3D

Konzol vs PC ügyben meg:

- PC-nek jobb a grafikája, de minimum 2x annyiba is kerül

- PC-n szarabb a játékélmény (főleg konzol után)

- konzolokra sokkal több az exkluzív játék

Röviden ennyi, most éjfél körül többre nem tudtam gondolni.

2012. márc. 28. 23:58
 3/16 anonim ***** válasza:
53%

A 3D alapból hülyeség, azt viszi az xbox 360 is.

Az Xbox is hetente frissíti gold emberek számára az aukciókat, ingyenes játékról még nem hallottam arrafele, de ez nem is szükséges szerintem.

2012. márc. 29. 11:28
 4/16 anonim ***** válasza:
47%

3D nem hülyeség, elég jó cucc, boxra meg nincs.

Vagyis azt ne hívjuk 3D-nek.

Ingyen játék meg már miért lenne szükségtelen?

Ha már mindenképp fizetni akar valamilyen szolgáltatásért legalább kapjon ajándék játékokat.

Adok neked egy ingyen telefont/kocsit/házat annak nem örülnél?

2012. márc. 29. 11:30
 5/16 anonim ***** válasza:
37%
"- PC-nek jobb a grafikája, de minimum 2x annyiba is kerül" Ez nem igaz, mind a háromra (PS3, X360, PC) ugyan olyan a grafika!
2012. márc. 29. 19:14
 6/16 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat, sokat segítettetek :). Aminek legjobbanörültem h nem voltak olyan bunkó xbox vagy ps fanok ;). Nagyon tetszik a PS3 de engem meg a forza motorsport csábít nagyon. Tudom h van ps3ra hasonló(grand turismo), de az nem ugyanaz :D. Szerinten 360 slim lesz mert van xboxra már BF3-am meg cod7- em. :DDD.

Mégegyszer KÖSZI MINDENKINEK A VÁLASZT hasznos volt föleg az 1 néhány meg az uccsó!!

2012. márc. 29. 19:55
 7/16 anonim ***** válasza:
46%

Aha, értem, hasonló hatalmas hülyeséget még tudsz mondani?

Remélem ezt te sem gondoltad komolyan....

Kérdező:

ha már boxra van pár játékod, meg a Forza bejön, akkor vedd azt, azért annyira az sem rossz.

2012. márc. 30. 00:12
 8/16 A kérdező kommentje:
Végül vettem 1 slimet (250GB) :D teljesen jó! Csak ajánlani tudom :)
2012. ápr. 5. 19:45
 9/16 anonim ***** válasza:
Rossznak éppenséggel nem rossz, csak rosszabb, mint a PS3.
2012. ápr. 5. 21:33
 10/16 anonim ***** válasza:
Szia! Melyikböl vettél slim 250gb- t? Mert slim 250gb van x360- bol és ps3- bol is :)
2012. ápr. 6. 08:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!