Xbox360 slim 250GB vagy PS3 160GB?
PS3 előnyei:
- több exkluzív játék
- ingyen multi (de ha akarsz fizetni akkor PS+ előfizetéssel kb havi 4-5 játékot letölthetsz ingyen meg rohadt sokra kapsz kedvezményt meg hamarabb játszhatsz demokkal)
- jobb multimédiaképességek
- blu-ray lejátszó
- 3D
Konzol vs PC ügyben meg:
- PC-nek jobb a grafikája, de minimum 2x annyiba is kerül
- PC-n szarabb a játékélmény (főleg konzol után)
- konzolokra sokkal több az exkluzív játék
Röviden ennyi, most éjfél körül többre nem tudtam gondolni.
A 3D alapból hülyeség, azt viszi az xbox 360 is.
Az Xbox is hetente frissíti gold emberek számára az aukciókat, ingyenes játékról még nem hallottam arrafele, de ez nem is szükséges szerintem.
3D nem hülyeség, elég jó cucc, boxra meg nincs.
Vagyis azt ne hívjuk 3D-nek.
Ingyen játék meg már miért lenne szükségtelen?
Ha már mindenképp fizetni akar valamilyen szolgáltatásért legalább kapjon ajándék játékokat.
Adok neked egy ingyen telefont/kocsit/házat annak nem örülnél?
Köszi a válaszokat, sokat segítettetek :). Aminek legjobbanörültem h nem voltak olyan bunkó xbox vagy ps fanok ;). Nagyon tetszik a PS3 de engem meg a forza motorsport csábít nagyon. Tudom h van ps3ra hasonló(grand turismo), de az nem ugyanaz :D. Szerinten 360 slim lesz mert van xboxra már BF3-am meg cod7- em. :DDD.
Mégegyszer KÖSZI MINDENKINEK A VÁLASZT hasznos volt föleg az 1 néhány meg az uccsó!!
Aha, értem, hasonló hatalmas hülyeséget még tudsz mondani?
Remélem ezt te sem gondoltad komolyan....
Kérdező:
ha már boxra van pár játékod, meg a Forza bejön, akkor vedd azt, azért annyira az sem rossz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!