Upc digitális médiaboxot hogyan lehet két tv-t csatlakoztatni?
upc digitális mediaboxhoz szeretnék hozzá kötni plusz 1 tévét ,de úgy akarom hogy külön-külön tudjak csatornát váltani.
Ez a típusú készülékhez szeretném csatlakoztatni:
Részlet a UPC honlapjáról...
Televízió
digitális kábeltv alapcsomagok
digitális kiegészítő csomagok
upc videotár
Több tv készülék
Ismerje meg a digitális kábeltv szolgáltatást
upc távrögzítő
analóg kábeltv
Csatornakiosztás
Több tv készülék
Ha Ön egyszerre több televíziókészüléken szeretné igénybe venni a digitális kábeltv szolgáltatást, ezt könnyedén megteheti további mediaboxok (digitális vevőkészülékek) igénylésével.
Elég világos...
"úgy akarom hogy külön-külön tudjak csatornát váltani"
Egy médiaboxszal ez fizikailag lehetetlen. Csak olyan megosztást tudsz csinálni, hogy minden tévén ugyanazt nézheted. Független tévézéshez két box kell.
Természetesen kell, ez függ attól is, most melyik az előfizetői csomagod, és a második boxhoz mit választasz.
UPC honlapján megtalálod...
Hogyhogy mit választ a 2-hoz? Azt a csomagot kapja a másodikon, amit az elsőn! S egyaránt light, medium, direct+ és superpack csomagnál is plusz havi 500 forint a második box. Ne keverjük már össze szerencsétlent! Nyilván akkor drágább, ha a 2. box rögzítős, de a kiindulási pont alapján erre nem tart igényt.
Telefonálj s mindent elmondanak az ügyfélszolgák.
ma 20:46-nak..
Nem egészen, olvasd...
Ha Ön egyszerre több televíziókészüléken szeretné igénybe venni a digitális kábeltv szolgáltatást, ezt könnyedén megteheti további mediaboxok (digitális vevőkészülékek) igénylésével.
További médiabox igénylése esetén, ha Ön az eredetileg rendelt mediabox-nál magasabb havidíjú (és funkcionalitású) médiaboxot kér, úgy a továbbiakban az eredetileg igénybe vett mediabox-ot számlázzuk extra mediabox-ként, az újonnan rendelt mediabox-ot pedig a premium mediabox opció szerinti díjon. Pl. ha Ön digital gold szolgáltatása mellé prémium mediabox dvr opciót vesz igénybe, és extra mediabox-ként most mediabox hd dvr-t rendel, akkor a jövőben a digital gold csomagja mellé a premium mediabox hd dvr opciót számlázzuk elsődleges eszközként, és az addig fizetett mediabox dvr-t extra mediabox-ként.
Igazából azokat a kérdéseket nem értem (itt se), amelyekre a hivatalos válasz pillanatokon belül elérhető valamilyen honlapon, és a kérdező nem így-úgy gondolom, olykor ellentétes választ kap.
Első voltam, az én válaszom meg se köszönte a Tisztelt kérdező, pedig halálpontos idézet volt, amelyet én kerestem meg, linkeltem be.
Szép jó estét mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!