Joc kérdése:

Upc digitális médiaboxot hogyan lehet két tv-t csatlakoztatni?

Figyelt kérdés

upc digitális mediaboxhoz szeretnék hozzá kötni plusz 1 tévét ,de úgy akarom hogy külön-külön tudjak csatornát váltani.

Ez a típusú készülékhez szeretném csatlakoztatni:

[link]

[link]

2012. márc. 28. 14:27
 1/10 anonim ***** válasza:
35%

Részlet a UPC honlapjáról...

Televízió

digitális kábeltv alapcsomagok

digitális kiegészítő csomagok

upc videotár

Több tv készülék

Ismerje meg a digitális kábeltv szolgáltatást

upc távrögzítő

analóg kábeltv

Csatornakiosztás

Több tv készülék

Ha Ön egyszerre több televíziókészüléken szeretné igénybe venni a digitális kábeltv szolgáltatást, ezt könnyedén megteheti további mediaboxok (digitális vevőkészülékek) igénylésével.

Elég világos...

2012. márc. 28. 14:54
 2/10 anonim ***** válasza:
73%

"úgy akarom hogy külön-külön tudjak csatornát váltani"

Egy médiaboxszal ez fizikailag lehetetlen. Csak olyan megosztást tudsz csinálni, hogy minden tévén ugyanazt nézheted. Független tévézéshez két box kell.

2012. márc. 28. 16:15
 3/10 anonim ***** válasza:
Kérj egy második boxot! Szerintem akár még magad is szerelheted, szóval a szerelési költséget is megúszod. Az antennán a fejet le kell cserélned egy twin fejre (már ha egyáltalán eddig csak 1 box volt a házadban), annak két kivezetése van, az egyikre megy a meglévő boxod, a másikra az új box, természetesen koax-szal, lehetőleg RG6 3×-osan árnyékolttal bekábelezed s kész is.
2012. márc. 28. 16:17
 4/10 A kérdező kommentje:
köszönöm az utolsó kettő hozzá szólónak .... még 1 kérdésem lenne még pedig az hogy a második box-ért kell e fizetni ,és ha kell akkor mennyit?
2012. márc. 28. 18:15
 5/10 anonim ***** válasza:

Természetesen kell, ez függ attól is, most melyik az előfizetői csomagod, és a második boxhoz mit választasz.

UPC honlapján megtalálod...

2012. márc. 28. 19:23
 6/10 anonim ***** válasza:

Hogyhogy mit választ a 2-hoz? Azt a csomagot kapja a másodikon, amit az elsőn! S egyaránt light, medium, direct+ és superpack csomagnál is plusz havi 500 forint a második box. Ne keverjük már össze szerencsétlent! Nyilván akkor drágább, ha a 2. box rögzítős, de a kiindulási pont alapján erre nem tart igényt.

Telefonálj s mindent elmondanak az ügyfélszolgák.

2012. márc. 28. 20:46
 7/10 anonim ***** válasza:
Vagy!!! Na várj, nem directről van szó? Ezt figyelmen kívül hagytam...
2012. márc. 28. 20:47
 8/10 anonim ***** válasza:

ma 20:46-nak..

Nem egészen, olvasd...

Ha Ön egyszerre több televíziókészüléken szeretné igénybe venni a digitális kábeltv szolgáltatást, ezt könnyedén megteheti további mediaboxok (digitális vevőkészülékek) igénylésével.

További médiabox igénylése esetén, ha Ön az eredetileg rendelt mediabox-nál magasabb havidíjú (és funkcionalitású) médiaboxot kér, úgy a továbbiakban az eredetileg igénybe vett mediabox-ot számlázzuk extra mediabox-ként, az újonnan rendelt mediabox-ot pedig a premium mediabox opció szerinti díjon. Pl. ha Ön digital gold szolgáltatása mellé prémium mediabox dvr opciót vesz igénybe, és extra mediabox-ként most mediabox hd dvr-t rendel, akkor a jövőben a digital gold csomagja mellé a premium mediabox hd dvr opciót számlázzuk elsődleges eszközként, és az addig fizetett mediabox dvr-t extra mediabox-ként.

Igazából azokat a kérdéseket nem értem (itt se), amelyekre a hivatalos válasz pillanatokon belül elérhető valamilyen honlapon, és a kérdező nem így-úgy gondolom, olykor ellentétes választ kap.

Első voltam, az én válaszom meg se köszönte a Tisztelt kérdező, pedig halálpontos idézet volt, amelyet én kerestem meg, linkeltem be.

Szép jó estét mindenkinek!

2012. márc. 28. 21:07
 9/10 anonim ***** válasza:
jajaja... Igazad van, a médiabox-ból gyanús lehetett volna, hogy kábelről van szó. A Directnél egységesen 500, szóval én voltam az aki összekavarta. Mindegy, lényeg, hogy telefonáljon vagy rendelje meg online s megtudja a pontos összeget. S akkor felejtse el a kedves kérdező azt, amit az antennáról hadováltam, mert ebben az esetben csak a koaxot kell megosztani a házban, semmi egyéb. Azt meg ne tegye meg boltban kapható vacak RG6-os kábellel, mert úgy is kicseréli a UPC a sajátjára.
2012. márc. 28. 21:16
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a válaszát.Közbe utána néztem a UPC oldalán hogy mennyibe kerülne nekem a havidíj a bérléséhez.
2012. márc. 29. 00:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!