IPod nano 4. gen - miért nem jeleníti meg a biztosan meglévő albumképeket?
Egy negyedik generációs, 16GB-os iPod nanom van immár 2 hónapja, szeretem és vigyázok is rá. A problémám a következő:
Szokásom szerint minden zeneszámomhoz tisztességesen hozzáadom az Albumképeket, a dalszöveget és az esetleg hiányzó ID3-tageket, egészen idáig nem is volt vele gondom. Ma viszont minden ésszerű indok nélkül a lejátszó megtagadja az Albumképek megjelenítését, mindegyik helyén csak az alap default kép van, a fekete háttér előtt a kék hangjegy.
- Ki van kapcsolva a szinkronizálás, tehát nem rendezi a zenéket a gépen lévő állapothoz
- Nem kért és nem csinált frissítést az iTunes
- Nem kattingattam félre, ahogyan nem is kísérleteztem semmi újjal, informatikus vagyok.
Maguk a képek, fizikailag rajta vannak még a lejátszón, amikor iTunes-on belül rámegyek az egyes zeneszámokra, az info oldalon mindegyiknél kifogástalanul mutatja. Csak a lejátszón nem mutatja sem Cover Flow nézetben, sem teljes méretben a lejátszási felületen, sehol. Mintha nem töltené be őket, vagy úgy látná hiányoznak.
Mindez azért gond, mert a legtöbb zeneszámom már nincsen meg a gépemen, így az iTunes-on belűl sem. Abból a kevésből amit meghagytam a gépemen, kipróbáltam, hogy azt az albumot leszedtem a lejátszómról, majd gépről újra felmásoltam, és azt az egyet mutatja, tehát nem maga a funkció döglött be.
Azonban több mint 1800 zeneszám van most a lejátszómon, és zöme már nincs meg, kizárt dolog hogy újra összeszedegessem és így külön felmásolgassam. :(
Van valakinek valami tapasztalata vagy tippje erről, mitől lehet és miként lehetne visszahozni?
Pár órát már eltöltöttem manual-ok és netes források olvasásával, fórumok és hivatalos oldalak... egy szóval vettem a fáradtságot, de nem találtam hasznos infót. Minden választ előre is köszönök.
Még hozzáteszem, mindig biztonságosan távolítom el a lejátszót, elöször a gépen leválasztva, és csak utána, miután a kijelzőn is látom hogy kihúzható, akkor húzom ki az adatkábelét.
Tényleg fontos lenne valamilyen megoldást találnom, változatlanul köszönök minden hozzászólást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!