Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » IPod nano 4. gen - miért nem...

IPod nano 4. gen - miért nem jeleníti meg a biztosan meglévő albumképeket?

Figyelt kérdés

Egy negyedik generációs, 16GB-os iPod nanom van immár 2 hónapja, szeretem és vigyázok is rá. A problémám a következő:

Szokásom szerint minden zeneszámomhoz tisztességesen hozzáadom az Albumképeket, a dalszöveget és az esetleg hiányzó ID3-tageket, egészen idáig nem is volt vele gondom. Ma viszont minden ésszerű indok nélkül a lejátszó megtagadja az Albumképek megjelenítését, mindegyik helyén csak az alap default kép van, a fekete háttér előtt a kék hangjegy.

- Ki van kapcsolva a szinkronizálás, tehát nem rendezi a zenéket a gépen lévő állapothoz

- Nem kért és nem csinált frissítést az iTunes

- Nem kattingattam félre, ahogyan nem is kísérleteztem semmi újjal, informatikus vagyok.

Maguk a képek, fizikailag rajta vannak még a lejátszón, amikor iTunes-on belül rámegyek az egyes zeneszámokra, az info oldalon mindegyiknél kifogástalanul mutatja. Csak a lejátszón nem mutatja sem Cover Flow nézetben, sem teljes méretben a lejátszási felületen, sehol. Mintha nem töltené be őket, vagy úgy látná hiányoznak.

Mindez azért gond, mert a legtöbb zeneszámom már nincsen meg a gépemen, így az iTunes-on belűl sem. Abból a kevésből amit meghagytam a gépemen, kipróbáltam, hogy azt az albumot leszedtem a lejátszómról, majd gépről újra felmásoltam, és azt az egyet mutatja, tehát nem maga a funkció döglött be.

Azonban több mint 1800 zeneszám van most a lejátszómon, és zöme már nincs meg, kizárt dolog hogy újra összeszedegessem és így külön felmásolgassam. :(

Van valakinek valami tapasztalata vagy tippje erről, mitől lehet és miként lehetne visszahozni?

Pár órát már eltöltöttem manual-ok és netes források olvasásával, fórumok és hivatalos oldalak... egy szóval vettem a fáradtságot, de nem találtam hasznos infót. Minden választ előre is köszönök.

2009. jún. 14. 18:48
 1/2 A kérdező kommentje:

Még hozzáteszem, mindig biztonságosan távolítom el a lejátszót, elöször a gépen leválasztva, és csak utána, miután a kijelzőn is látom hogy kihúzható, akkor húzom ki az adatkábelét.

Tényleg fontos lenne valamilyen megoldást találnom, változatlanul köszönök minden hozzászólást.

2009. jún. 14. 19:12
 2/2 anonim válasza:
nekem is voltak ilyen jellegű problémáim. azt tudom javasolni, hogy szedd ki itunes segítségével a képet, csatlakoztassad le és újra fel az ipodod, aztán meg újra tedd fel a képet.. nekem ezzel megoldódott a probléma hátha neked is sikerül
2009. aug. 2. 23:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!