Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Hogyan tudnám megszólaltatni...

Hogyan tudnám megszólaltatni ezt az ősrégi tunert?

Figyelt kérdés

Van egy rádió tuner itthon, aminek ilyen kimenete van hátul: [link]

Sima, 3,5 mm-es hangfalat tudok valahogy csatlakoztatni hozzá? Vannak még ilyen kábeleim is (mindkét végük ilyen) [link]

2012. márc. 26. 12:56
 1/5 anonim ***** válasza:
A tunereket erősítőre kell kötni.
2012. márc. 26. 12:59
 2/5 anonim ***** válasza:
Ahogy első is írta, hangfalat ne tegyél rá, mert előtte erősíteni kell. (Ha tényleg csak egy tuner.) Ha van valami hifid, és van aux bemenete, akkor arra elvileg ráteheted, de előtte nézd meg, a bemeneti érzékenységét és a tuner kimeneti jelszintjét, hogy ne vezéreld túl a hifit.
2012. márc. 26. 13:11
 3/5 A kérdező kommentje:
Semmi hozzávalóm nincs, és egyáltalán nem értek hozzá. Erősítőt tervezek venni. Jól értem, hogy ezek a kábelek és a tuner kimenete aux? Bocs a hülye linkekért, ezt a képfeltöltőt találtam hirtelen.
2012. márc. 26. 19:49
 4/5 anonim ***** válasza:
Bocs, nem részleteztem. Szóval az aux nem a csatlakozó típusa. A csati, amit fotóztál az RCA. Az aux (auxiliary) egy bemenet szokott lenni hifi-n vagy más univerzális "zenegépeken". Oda lehet dugni külső jelforrást, és erősítve hallod a kimenetén.
2012. márc. 26. 22:27
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Így volt honnan elindulni, rá tudtam keresni hogy mik ezek a lukak, meg milyen a kábel, szóval milyen erősítő jöhet egyáltalán szóba. Már csak mázli kell hogy kifogjak valami jót.
2012. márc. 26. 23:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!