Miért nem müködik a VidZone?
Figyelt kérdés
Mindig amikor meg akarom nyitni akkor kiirja, hogy "Fatal Error" és alatta többek között kiirja, hogy milyen helyeken müködik, pl.: UK, miközben nekem UK -s a PSN account -om. Miért nem müködik?2012. márc. 25. 19:33
1/7 anonim válasza:
Az Ip címed viszont magyar, ezért ír hibát.
Régebben még működött a ps3 proxy server segítségével, de mikor utoljára pár hónapja próbáltam már ez sem volt jó, nem engedett be.
Itt találsz egy leírást, próbáld ki hátha...
2/7 A kérdező kommentje:
Elég hosszúnak néz ki nekem elsö olvasásra de ha ez kell hozzá hát ez kell... Majd egy üres délután átrágom magam rajta amikor a PC és a PS3 is be van kapcsolva. A választ mindenesetre köszönöm szépen. És egy kérdés még hozzá: Nekem a PS3 Wi-Fi vel csatlakozik a router -re (ez egyértelmü) a PC meg optikai kábellel van a modemre kötve, így is megoldható a linkben szereplö leírás? A válasz fontos lenne, mert ha úgy nem megy akkor bele se vágok.
2012. márc. 26. 22:50
3/7 anonim válasza:
Biztos, hogy optikai kábelen kapja a pc a netet? És miért a modemre van kötve?
Ahhoz, hogy legyen esélyed a működésre mindkét eszköznek a routerre kell csatlakoznia.
4/7 A kérdező kommentje:
Elnézést, azt a részt elírtam csak már fáradt voltam kicsit... A PC és a PS3 is a routerre van kötve, így jó akkor?
2012. márc. 27. 18:31
5/7 anonim válasza:
Igen így jó, épp most próbáltam ki és működik rendesen a vidzone.
A beállítás meg max 15 perc még első próbálkozásra is.
6/7 A kérdező kommentje:
Nem működik a PS3.ProxyServer.msi telepítő :(. Majd a következő gépemen próbálkozok, úgyis kb 1 hónap annyit meg kibírok.
2012. márc. 28. 20:26
7/7 anonim válasza:
Hogyhogy nem működik? Milyen hibát ír?
Igaz, először én sem tudtam feltenni mert hiányzott a gépemről az 1.1-es .NET-keretrendszer.
Telepítsd fel(indítsd újra a pc-t) és utána próbáld újra feltelepíteni a PS3.ProxyServert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!