Lehet tölteni ps3 joystickot konektorból?
Telóm töltője USB-s (tehát ilyen. [link] egyszer kipróbáltam, hogy bedugtam az USB-t és a joyt, de nem világított, szerintem a tiéddel sem fog működni.
PC-vel viszont lehet tölteni, de azt olvastam, hogy nem valami egészséges, hamarabb tönkremegy, de hogy mi az igaz ebből, azt nem tudom.
Ha biztosra akarsz menni akkor veszel egy asztali töltőt/töltőállomást, azt direkt erre találták ki, szóval biztos nem rövidül meg az élettartama.
Pl. itt van egy:
Ennél sokkal olcsóbb nem nagyon lesz, minimum 4-5 ezer egy ilyen.
A PS3 gamepad-nak miniUSB a csatlakozása. Ahogy sok telefonnak is..., ha olyan töltőd van, nyugodtan dugd rá!
Minden USB csatlakozás szabványos 5V, ha a GPS-es szivargyújtós kábelével töltöd az autóban akkor sem lesz semmi baja!
Ugyanúgy a PS3-ba is dughatsz bármilyen USB kábel, tölteni fogja a telefont, GPS-t, akármit...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!