Valaki mondana nekem valami kezdôknek való fényképezőgépet? Ha lehet árat is mondjatok. Kôszi
Figyelt kérdés
Valami nem olyan drága fényképezôgépre gondoltam.Ja, és nem tú bonyolultra.Kôszi.2009. jún. 14. 10:02
1/7 anonim válasza:
jó legyen a képstabilizátora és ne 4 megapixeles :] nevet nem tudok,de üzletben biztos segítenek ;]
2/7 anonim válasza:
nekem az első gépem egy Olimpus x-775 volt. Most egy fuji A850 van. sztem mindkettő megfelel a célra.
az x-775 18körül van, az a850 meg 20
3/7 A kérdező kommentje:
kôszi
2009. jún. 14. 22:02
4/7 anonim válasza:
Miért ne 4 megapixeles legyen? Bárcsak lenne még olyan... de nincs. Budapesti vagy? Mert ha igen, itt egy helyen van jó áron Olympus FE-370.
5/7 anonim válasza:
Nekem egy FUJI s 5700 gépem van 7.1 megás . Ma már csak 10 megás van 40.000 ft. 12x optikai zoom, 2 másodpercenként lehet vele fényképezni, men kell 6-8 másodpercet várni mig feltölt, illetve ment. Már a harmadik gépem, nagyon meg vagyok elégedve vele. Ja, és 4 feltött akksival 7-800 képet lehet csinálni.Sztem áldozz rá, ne vegyél kompakt gépet 15-20000 forintért. Arról nem is beszéléve, hogy amelyik az optikát tologatja, az mechanikusan is sérülékenyebb. Remélem tudtam segíteni.A barátzi társaságomban már 5 emberkének van, mindenki imádja, és meg van elégedve vele.
6/7 anonim válasza:
Első körben vegyél egy fotózást alapoktól oktató könyvet. Vagy: Extreme Digitalban vegyél gépet, ott segítenek is kiválasztani és kapsz is ajándékba egy ilyen könyvet (nekem is megvan, jónak tartom).
7/7 A kérdező kommentje:
kôsz
2009. jún. 21. 16:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!