Sennheiser vagy Monster Beats a jobb márka?
Figyelt kérdés
Melyik márkának a fejhalgatói szólnak jobbabn?2012. márc. 24. 20:01
2/9 anonim válasza:
Sennheiser.
Olyan, mintha azt kérdezted volna, hogy Michael Jackson vagy Justin Bieber énekel-e jobban.
Kb ekkora a különbség Senn és Monster között.
3/9 anonim válasza:
Monster Beats,
Tapasztalat, hogy sokkal jobb a hangzása
4/9 anonim válasza:
Persze, ha a Monster-t egy Sennheiser HD202-höz hasonlítottad lehet, hogy az a jobb, de kb egy 15-20 ezer forintos Sennheiser szól olyan minőségben, mint a Beats.
50-ért már olyan Sennt kapni, amitől besírsz.
5/9 tamasoft válasza:
A saját kategóriájában a monster talán jobb, persze vannak még jobbak is drágábban. Amúgy meg ki, mire esküszik...
6/9 anonim válasza:
Attól függ, milyen zenéket hallgatsz! Sennheiser, ha klasszikus vernyákot akarsz hallgatni, vagy valami szoftosabb pop kreálmányt.. Vagy ott a Beats - ha szereted a dinamikus hangzást meg a brutális mélyeket - ja és adsz a kinézetre is.
8/9 penge76 válasza:
Sennheiser hd 700 eleve sokkal drágább.. amugy én kint németben nem kevés fülest hallgattam meg 300 euróig... de egyik sem közelitette meg a Monster Beats Studiót... aki azt mondja hogy nem szól jól.. az nem is tudom mit beszél.. ja persze meg is vettem..
9/9 Arcane_92 válasza:
Egyértelmű hogy Beats ! Az ár meg nem számít !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!