Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Ps3-on lehet lehet futtatni...

Ps3-on lehet lehet futtatni vistát?

Figyelt kérdés
És ha igen akkor mire jó(kérdőjel)

2012. márc. 20. 21:15
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Oktalanul?

Elsőnek még teljesen kulturáltan, nyugodtan válaszoltam, hogy nem lehet, ráadásul utánam is írták még, hogy nem lehet, aztán jött az okoskodásod, hogy "De lehet".

Erre még mindig viszonylag elfogadhatóan válaszoltam, miután még mindig azt hitted, hogy lehet és még leugattál a "nagy szám" miatt.

Ez szerintem elég okot ad nekem, hogy sértéseket vágjak hozzád.

Na de mindegy, megyek a Nokia 3310-emmel játszani, épp most sikerült rárakni Mac OS X-t.

2012. márc. 31. 15:14
 12/12 anonim ***** válasza:
Itt nincs semmilyen vita, te hallottál valami hülyeséget és most nem akarod elhinni az igazat. De hogy tényleg pontot tegyünk a végére itt a Sony ügyfélszolgálat telefonszáma bármilyen műszaki kérdésre választ tudnak adni: +36 1 814 4800. Munkanapokon 11:00-20:00 között hívhatod őket.
2012. ápr. 1. 09:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!