Melyik tv-nek a legjobb a képe? LCD? LED? Plazma?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Tv vásárlás előtt állok és nem tudom eldönteni,hogy sima LCD,LCD LED, vagy Plazma tv-t érdemesebb venni.

Kb 130-150 ezret szánék rá.

Válaszotokat előre is köszönöm!

2012. márc. 20. 17:37
 1/6 anonim ***** válasza:
Plazma..
2012. márc. 20. 17:45
 2/6 anonim ***** válasza:
Nincs LED TV, az LCD LED háttérvilágításos. A plazma sokat eszik, a kép sem tökéletes közelebbről. Én LCD LED-et mondok, mert a piros ott piros, a fekete meg fekete.
2012. márc. 20. 18:36
 3/6 anonim ***** válasza:
Előző voltam, nem olvastam el az alkérdést (lcd led), bocs a kioktatásért.
2012. márc. 20. 18:42
 4/6 cipi8 ***** válasza:
Plazma és LED LCD a legjobb de ha nem digitális HD adást nézel akkor tökmind1 mert elég gyengusz lesz a kép minőség! Nem azt mondom hogy élvezhetetlen de látszik a különbség az analóg SD és a digitális HD között! Ez személyes tapasztalat
2012. márc. 20. 20:43
 5/6 anonim ***** válasza:

42 col fölött plazma, azalatt LED.

Plazmának sokkal természetesebb a színe, a fekete is fekete, stb.

2012. márc. 20. 22:19
 6/6 anonim ***** válasza:

Plazma a legjobb és már nem annyira drága.

Utána az lcd led ami jó csak nagyon drága.

majd jön a jó öreg ccfl csöves lcd ami nem a jó feketéjéről híres.

Továbbá létezik amoled tv is de ez egyellőre még nem, hogy drága hamar gajra is megy.

Illetve a lazervue tv de az nem, hogy drága itt még nem is kapható de lehet, hogy a plazma utódja lessz képminőségben.

2012. márc. 21. 15:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!