Hogy kell beállítani az univerzális távirányítót? Mihez kell csatlakoztatni?
Régi tv-m van, ehhez van vezetve másik szobából asszem digi tv-s zsinor (bocsi lány vagyok, úgyhogy eddig terjed a tudásom, hogy az egy zsinor), szóval nem az én szobámban van a beltéri egység, hanem 1 szobába van és akkor több fele van vezetve. De vettem egy univerzlis távirányítót, de nem tudom, hogy most akkor a tv-het kellene csatlakoztatni, vagy ehhez a beltéri egységeshez?
Ilyenn gombok vannak rajta, hogy tv (AUX), VCR (AMP), DVD (DVBT), SAT(CBL)
ha vetted, akkor kézikönyvet is kaptál hozzá...
a beltéri digit egy másik szobából nem tudod állítgatni -pláne nem egy univerzális távirányítóval..
A TV-t tudod...
vannak tv-típus kódok, ált. 4 számjegy , ezt a távirányító két gombjának együttes lenyomásával tudod megadni a távirányítónak...
itt ha TV-t akarsz állítani, akkor valamilyen főgomb - ezek felett a kapcsolók felett+TV gomb kell.
beadod a kódot, és tudod vele állítani utána a tv-t...
Tudok segíteni talán, ha tudom, h. mi a márkája a távirányítónak...
A távirányítónak Hama márkája van..itt a használati útmutató, pontosan ilyen az enyém is: [link]
Nekem nem teljesen érthetú, mit kell csinálni, vagy legalábbis nem csinál semmit, mikor próbálkozok vele
én hülye meg elkezdtem az angolt olvasgatni...:D
1 pill...
kell lennie egy kódlistának...
sok-sok tv készülék felsorolva, mellette 4 számjegyű kódokkal..
milyen tv-d van?? (milyen márka?)
vagy 27. oldal "Automatikus kódkeresést" csináld meg...
de lehet, hogy csak annyi a problémád, hogy mindent már beállítottál jól - csak épp ha a tvt- akarod kapcsolgatni, akkor a TV-gombot meg kell nyomni... :DDD
szv. mielőtt nekilátnál - nyomd csak meg a tv-gombot, majd a kikapcsolást!!
a led-ek világítanak a távirányítón?
én arra jutottam, hogy ezt 1-szer kell megnyomnod.
az hogy egy gomb van:
a TV-hez automatikusan az AUX-t rendeli hozzá
VCR (videorecorder)-hez az AMP-t és így tovább...
szv. nem kell vele foglalkoznod, egyszer nyomd meg...
próbáld ki, addig az Orionhoz keresek kódot..
* 1020
* 1030
* 1054
* 1056
* 1133
* 1167
* 1230
ezeket próbáld meg, a 26. oldal "Készülékkód programozása" szerint...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!