IPhone vagy iPad?
Szia
Van egy iPad 3 -am és egy Iphone 4 -em
iPad Fekete
iPhone Fehér
Én az iPader javaslom mégpedig .ELFELEJTETTEM HASZNÁLNI A SZÁMÍTOGÉPEM,....Nemvicc.,És ugye az új iPaden uj Retina Display van szóval megéri:D Ugyan azt kapod ,csak Nagyba és pl:a Youtoube sokkal jobban kivan alakítva meg a Jegyzet,Email ezek.:D És a piacon az egyik ha nem a legjob E-book olvasó:D
De ha Iphone 4-4s vs Ipad 2 akkor iPhone de ha
De ha iPad 3 vs iPhone 4-4S akkor egyértelműen ipAde 3 -at javaslom :)
Nem tudom mennyire érdekel a "divat", de szerintem ipad-ot vegyél, mert az jobban megéri, és az mindig"divatos" lesz. Ha már van telefonod akkor használd azt és csak telefonálj rajta. Elvégre a telefon telefonálásra való. Az ipad nagyobb, kényelmesebb, jobban tudod használni MINDENHEZ.
Soha nem megy ki a divatból az iphone-al ellentétben(mert abból mindig jön egy új).Engem (a félreértések elkerülése végett) nem érdekel a divat, de hátha téged gen. Én az ipad-ot javaslom.
Vitatkoznék arról a "kategóriájában a legjobb" hozzászólóval , hogy az iPhone tényleg a kategóriájában a legjobb-e.:)) Pl.: ott a Samsung Galaxy S2, isteni telefon erős processzor 1 giga ram hatalmas kijelző gyönyörű super amoled plus kijelző(480x800-as felbontás). Az iPhone 4t üti, a iPhone 4S(for Steve) és az S2 kb ugyanaz a szint, az S2 procijának az órejele magasabb, valamennyivel jobb, de az iOS a legjobb op. rendszer ez kétségtelen, szal igy kb. kiegyenlődik a 2 telefon. Tömörön a 4S kb ugyan azt tudja mint a Galaxy S2, csak az S2 nagyobb,szebb(számomra), és persze olcsóbb:)) De abban egyetértek, hogy az iPhone 4S és az S2 jelenleg talán a 2 legjobb telefon. Na most, ha villogásra kell, és csak azért, hogy mondjad ,,nekem iphoneom van", akkor iPhone. De ha tényleg egy erős, olcsóbb csodára vágysz akkor S2. Ha van egy jó kis okostelefonod(mint nekem az S2) akkor vegyél iPadot. Tudom, hogy lényegtelen, hogy most itt írogatok, mert úgyis azt veszed meg, aminek "nagyobb" neve van. Ez így szokott lenni. Pl.: az iPhone egy csoda tényleg, de az S2 is. De ha van pénze az embernek, nem azt veszi meg amiről többet beszélnek, amit csodálnak az emberek? De..:))) Ide jutott el most az Samsung is, a Galaxy S és S2 megalapozta azt a hátteret és rajongó tábort, amivel nagyot kaszálhat a Samsung. Meg is érdemlik, az S3ra már most(pedig májusban mutatják be) 10 MILLIÓ ELŐRENDELÉS érkezett. Ennyit az iPhone 4Sből el se adtak összesen. Ez a 10 millió még emelkedni fog, mert ezt még csak a cégek, úgynevezett resellerek rendelték(pl nagyobb telefonos üzletek, tmobile,vodafone ezek). Ez a szám még nőni fog, mert átlag emvberek is megveszik, és ha kifogy a készlet a cégek rendelnek még. Na tudom, hogy nem segítettem túl sokat de avégére megpróbálok értelmest választ adni...:)
Szóval, ha csak Apple terméket akarsz, akkor te tudod. Ha van egy jó kis telefonod akkor iPad, ha nincs akkor iPhone.
Hogy miért?
Az iPhone hordozhatóbb, praktikusabb mint az iPad, viszont a New iPadnak [hogy értsd a legújabb iPad(szal iPad 3)] csodás a kijelzője, hatalmas felbontás. Ezen felül én a telót ajánlom. Ha telefon felé húz a szíved, akkor elgondolkozhatnál a Galaxy S2n is, vagy ami mégjobb májusban jön az S3, brutál lesz 1.8ghz 4 magos proci, 4,8 col, 2 giga ram.
A végére egyszerűen ha nincs jó telefonod, akkor ÉN az iPhonet ajánlom, de gondolkozz az S2n, vagy az S3n, ha van egy jó kis okostelefonod, és szereted/meg vagy vele elégedve akkor iPad.
Üdv:))
Hogy te mekkora hülyeségeket írtál.
"Ennyit az iPhone 4Sből el se adtak összesen."
Jó, hogy csak az első hétvégén több millió darab kelt el. Legalább utána néznél mielőtt ekkora hülyeséget leírsz.
Az meg semmit nem jelent, hogy melyiknek nagyobb az órajele. Egy processzort nem az alapján kell minősíteni, hogy mekkora az órajele. Ennyi erővel elcserélem veled az Intel P4 4GHz-es cpu-mat egy i7 2.2GHz-es-re, hiszen a P4-es majdnem 2x olyan gyors. :D :D
Az iOS mindig is jobban használta az erőforrásokat, mint a droid.
Összehasonlítva a két kijelzőt az S2 kijelzője túlszaturált, erőltetett színű. Az i4S sokkal szebb és valósághűbb. Viszont az S2 nagyobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!