Tényleg lehet XBOX 360-os vagy XBOX-os játékokat lejátszani PS2-n?

Figyelt kérdés

Itt egy videóban meglepően látom hogy az XBOX 360-os Halo 2-t lejátsza egy ps2-n lehetséges?

Itt a videó: http://www.youtube.com/watch?v=eeFxNsIthfk

2012. márc. 13. 17:15
 1/5 anonim ***** válasza:
Ez a sima classikus xboxos játék. Egyébként lehetséges mivel állítólag de még én sem hiszem el de mondja folyton egyik kollégám hogy van egy olyan program szerűség amivel xboxos játékokat lehet vinni ps2-n is Ne kérdezd milyen program mert nem tudom én sem nagyon hiszem ezt el egyébként. De lehet van benne valami mert gyakorlatilag a sima xbox annyit tud mint egy ps2
2012. márc. 13. 17:25
 2/5 anonim ***** válasza:
Nem, a videó meg kamu.
2012. márc. 13. 17:31
 3/5 anonim ***** válasza:

Nem lehetséges. Aki ismeri a konzolok világát, az tudja, hogy a hardvereik teljesen fixek, semmilyen mértékben nem módosíthatók. A két (három) konzol annyira felépítésben különbözik egymástól, hogy nem tudják futtatni egymás programjait.

A 360 az első generációs Xbox játékai közül kb. 400-at, de ott megoldották az emulációt. Viszont a három közül a PS2 a leggyengébb. A videó valószínűleg hamis.

2012. márc. 13. 17:35
 4/5 anonim ***** válasza:
Tényleg nem.
2012. márc. 13. 18:10
 5/5 anonim ***** válasza:
Max ps3mon.
2012. márc. 31. 12:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!