Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Melyiket válasszam, nokia5800...

Melyiket válasszam, nokia5800 vagy ipod touch?

Figyelt kérdés
Úgy képzeltem el, hogy veszek egy nokia5800-át, és akkor azon van minden egy helyen ugyan, de 70-75 ezerért, vagy meghagyom a mostani telefonomat telefonálásra,és zenét egy ipod touchon hallgatok (50-55 ezerért). Szerintetek?
2009. jún. 10. 19:22
 1/7 anonim ***** válasza:
nekem 5800 van ,nem bántam meg. Ezt a választ is arrol irtam. Meg legalább nem kell két kütyüt magaddal cipelned
2009. jún. 10. 19:39
 2/7 anonim ***** válasza:

én is az 5800-ra szavaznék.

tetszetősek az ipodok is, de az ipod touch csak egy mp4 lejátszó tulajdonképpen. megérne annyi pénzt?

mert szerintem közel nem!

Az 5800 meg mivel symbianos, így nagyon is variálható, szinte bármilyen programot találhatsz rá!

2009. jún. 11. 07:21
 3/7 anonim válasza:
71%

Egyértelműen Touch, ha zenét szeretnél hallgatni.

Nagyon jól néz ki, vékony, az érintőképernyője klasszisokkal jobb, mint az 5800-nak, és millió-millió alkalmazás van rá, hisz amik iPhone-ra terveztek, azok pontosan úgy futnak a Touch-on is.

2009. jún. 15. 16:25
 4/7 anonim ***** válasza:
nem minden alkalmazas fut rajta ami iphoneon de tenyleg a legjobbak a vilagon es inkabb iphone-t vegyel de mar akadnak ennek is rivalisai megpedig a blackberry storm de ez csak a telefon reszet kepezi es nem jelenti azt hogy jobb az iphonenal es meg mindig a legjobb interface-ek a vilagon es mi lesz meg.....
2009. júl. 5. 01:30
 5/7 anonim ***** válasza:

iPod Touch

egyszerűen kuuuuuuuurva jóó!!

A nokiának fos rezisztív erintőképenyője van az ipodnak meg kapacitív igen igen gyors, spéci, vékony, precíz Apple műszer

csak ajánlani tudom

2010. febr. 3. 16:32
 6/7 anonim ***** válasza:
Ipod touch!
2010. jún. 11. 12:18
 7/7 anonim ***** válasza:

nekem LG GT500-om van.

Meg most szerintem veszek hozzá egy touchot :P

2010. nov. 22. 14:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!