Mit csináljak a fényképezőgépemmel?
Múltkor bevolt kapcsolva,és lemerült az elem,és nyitma maradt az optikája(ha ennek hívják),szóval nem ment vissza be a gépbe.Elemet cseréltem,és ha nyomom a bekapcsoló gombot,akkor csak világít a zöld led,de nemtörténik semmi.
Lehet hallani egy kis kattanást is.
Leejtve még nemvolt...
A gép : Samsung Digimax S630
Hello,
Gépbe nem lehet úgy elemet cserélni , hogy be van kapcsolva és hopp kikabod belőle. Ha a fényképező úgy érzi lemereül visszahúzza az optikát. Szóval itt más probléma van nem az elem lemerülés. Amúgy szerintem kiakadt az érzékelő így ha van műszaki érzéked szétszeded a gépet és visszakapcsolod az érzékelőt ha nincs akkor szervíz.
"Hello,
Gépbe nem lehet úgy elemet cserélni , hogy be van kapcsolva és hopp kikabod belőle."
Ha elolvasod a kérdést, lemerült.
" Ha a fényképező úgy érzi lemereül visszahúzza az optikát."
Kivéve ha nem.
" Szóval itt más probléma van nem az elem lemerülés."
Igen, az hogy nem húzza vissza az optikát.
" Amúgy szerintem kiakadt az érzékelő így ha van műszaki érzéked szétszeded a gépet és visszakapcsolod az érzékelőt ha nincs akkor szervíz."
Végülis hülyeséget bárki tud mondani.
Itt az a kérdés,hogy mit csináljon vele !?
Vidd el szerelőbácsihoz. Te semmiféleképpen ne erőszakold a gépet !
Köszönöm,már megoldottam.
Új elemet tettem bele,és most jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!