Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » XBox 360 Kinectnél azt írja...

XBox 360 Kinectnél azt írja ki, hogy nem olvasható a lemez. Mit tegyek? Miért nem tudja olvasni?

Figyelt kérdés
Elsőre és másodikra is ment amikor játszottam vele, de a harmadik alkalommal azt írta ki hogy nem olvasható a lemez és hogy indítsam el újra vagy tisztítsam le a lemezt. A lemezen egy karcolás sincs, újraindítottam de akkor sem ment. Valami frissítésre gyanakszom, hogy az miatt nem indul el, meg angol oldalon is láttam, hogy valami frissítést kéne letörölni, de hiába próbáltam nem megy akkor se. Más játékok (xboxos) megy rajta, de a Kinectes játék nem.. Nem tudom mitévő legyek és 2 napig még van rá garancia.
2012. márc. 10. 16:47
 1/2 anonim ***** válasza:

eredeti? gondolom nem, mert akkor szokott ez lenni mikor lefrissíti a dasht hogy patchet rak fel.

ha eredeti, akkor hívd fel a gariért a MS-t.

2012. márc. 10. 16:53
 2/2 A kérdező kommentje:
Igen, eredeti. :/
2012. márc. 10. 16:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!