Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Szünetmentes táppal csökkenthe...

Szünetmentes táppal csökkenthetem a ház áram ellátását?

Figyelt kérdés
Tehát a számítógép szünetmentesre van kapcsolva és nincs áram abban a csatlakozóban, akkor a gép még pár órát tud működni áram-felvétel/használat nélkül is?
2012. márc. 8. 12:47
 1/5 anonim ***** válasza:

Először is:

"Szünetmentes táppal csökkenthetem a ház áram ellátását?"

Ennek a kérdésnek nem nagyon van értelme, így nem tudom, arra fogok-e válaszolni, amit tudni szeretnél.

Ha a géped szünetmentes tápegységre van kötve és az aljzatból elmegy az áram, akkor még továbbra is működőképes marad, akkumulátor kapaciátstól és használati teljesítménytől függően 15-45 percig. Ez az idő elsősorban arra elég, hogy befejezd és elmentsd az aktuális munkáidat.

Ha visszajött az áram, újra feltölti az akkut. Azonban, mivel az akkutöltésnek is van vesztesége, a szünetmentes tápegység gyakori használata emelni fogja az áramfogyasztásodat.

2012. márc. 8. 13:02
 2/5 anonim ***** válasza:
Egyetértek, a veszteségek miatt még nőhet is a fogyasztásod 0,5-1%-kal!
2012. márc. 8. 13:11
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Nem vagyok egy villanyász, ezért kérdeztem. Lajikusan azt gondoltam, egy szm táppal egy keveset spórolhatok... Tévedtem. Köszönöm
2012. márc. 8. 13:30
 4/5 anonim ***** válasza:

Egyáltalán nem spórolnál vele, mindenképpen csak vinné a pénzt.

A készülék ára és a veszteségek.

2012. márc. 8. 15:27
 5/5 anonim ***** válasza:

Igen, ezzel sokat tudsz spórolni, ugyanis ilyenkor a számítógéped az univerzum nullponti energiáját használja, ami ingyen van. Ha nagyon sok szünetmentes tápot kötnél össze, akkor akár teljesen ingyen is tudnál számítógépezni!

10 ufókutatóból 9 ezt ajánlja.

2014. márc. 29. 16:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!