Egy olyan program kellene, ami a vezetékes (LAN-on bejövő) internetet osztja meg a laptopom wifi-jén keresztül. És fontos, hogy ne legyen AD-HOC típusú. Ugyanis az Android ezt nem támogatja. Valaki esetleg?

Figyelt kérdés
2012. márc. 5. 21:14
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
windows7 kell, hogy legyen a gépeden, arra van sok ilyen program, legnépszerűbb a connectify
2012. márc. 6. 16:00
 2/11 anonim ***** válasza:

Windows?

Itt egy leírás, igaz, hogy itt a mobil hálózati adaptert osztják meg, de értelemszerűen helyettesíteni kell a helyi hálózati adapterrel:

[link]

2012. márc. 6. 16:03
 3/11 anonim ***** válasza:
Megy XP-n is.
2012. márc. 6. 16:03
 4/11 anonim ***** válasza:

"Megy XP-n is."

én úgy tudom, hogy xp-n csak AD-HOC módban működik a connectify is

2012. márc. 6. 16:55
 5/11 anonim ***** válasza:
Nem. Az ad-hoc az gép-gép kapcsolat. Ez viszont connection sharing alias (internet) kapcsolat megosztás, ismertebb nevén routing (lásd: router)
2012. márc. 6. 20:10
 6/11 anonim ***** válasza:
hiába...xp nem támogatja azt, hogy a wlan kártya virtuális routerként működjön...ha nem hiszel olvass utána, vagy nézd meg mi van a [link] oldalon: Support for Windows XP and Windows Vista - Ad-Hoc Mode only
2012. márc. 6. 21:21
 7/11 A kérdező kommentje:
A connectify-t használtam régen. (Win7-en). Viszont felajánlott egy frissítést és onnantól kezdve csak AD-HOC-t tud produkálni. Az android ezt nem támogatja. Ezért kellene valami alternatív program.
2012. márc. 7. 08:37
 8/11 anonim ***** válasza:

helyedben én megpróbálnám újratelepíteni, én is sokat szívtam vele, de még mindig az a legjobb...esetleg virtual routert próbáld ki..

[link]

2012. márc. 7. 12:05
 9/11 anonim ***** válasza:
szimplán veszel egy 5k-s wifis routert mindenféle megosztás és szoftveres varázslás helyett
2012. márc. 8. 02:23
 10/11 A kérdező kommentje:
Koliban fizikai címekre kapjuk a netet. Van wifis router-em de azt mint switch használjuk.
2012. márc. 8. 12:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!