Erről a két tipusról a vélemény érdekelne: Samsung UE D6500 LG LW5500 melyik miért jobb vagy nem?
Szerintem mindkét TV jó készülék ha nem nézzük a műszaki részét akkor azt vedd meg amelyik képe neked jobban tetszik.
A LGben tudtommal nincs WiFi, ha van otthoni hálózatod akkor ez talán pici hátrányt jelent.
Az LG pont hogy nem sötétebb!(3D-be)
Ez az egyik előnye(a sok közül), amivel szétveri a Samsungot.Az aktí egy nagy f*s.
LG-t Vegyél!
http://www.youtube.com/watch?v=HaMqR_cY9g8
Sokkal jobb a passzv, mint az aktív, azzal jönnek, hogy jobb a képe, áhh ._."
Azt nem tudják, hogy miért, de én sejtem, azért mert azt vettek, most már csak 2 lehetőség van:
1(jobbik): azt vettek és ezért már becsületből védik
2(roszabbik):ők is azt vettek, ha nekik rossz, másnak is legyen az
Kb az összes lehetséges műszaki boltban megnéztük a típusokat, időközben szoba jött még egy samsung plazma is de aztán letettünk róla :)
Sajnos a legtöbb olyan helyen ahol mindkét típus fellelhető nem nagyon vannak beállítva a képek csak a gyárin vannak, de volt egy két hely ahol azért foglalkoznak vele kicsit, márkaboltban illetve egyesével meg kb az összes jónak tűnik.
Végül is a Samsung győzött annak valahogy szebb volt a képe és jobb a 3Dje is, a dizájn is jobban tetszik.
Igazából dolgoztam is náluk egy fél évet tehát első kézből tudom hogy anno milyen sz*rokat engedtünk/engedtem ki, de igazából mihez képest voltak azok?? ?? a tökéltetéshez képest! mint az köztudott is talán a dolgozok kapnak.. azaz régen még kaptak a cégtől dolgokat én is kaptam anno tvt természetes nem a tökéletesek adják ki, tudom is hogy mi a hibája az akkor kapott képcsövesnek de még sincs azon az apróságon kívül semmi baja 7 éve, a hibája pedig csak txt látható
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!