Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Erről a két tipusról a vélemén...

Erről a két tipusról a vélemény érdekelne: Samsung UE D6500 LG LW5500 melyik miért jobb vagy nem?

Figyelt kérdés
2012. márc. 3. 19:47
 1/8 anonim ***** válasza:

Szerintem mindkét TV jó készülék ha nem nézzük a műszaki részét akkor azt vedd meg amelyik képe neked jobban tetszik.

A LGben tudtommal nincs WiFi, ha van otthoni hálózatod akkor ez talán pici hátrányt jelent.

2012. márc. 3. 20:38
 2/8 anonim ***** válasza:
Samsung. Még az eggyel magasabb árkategóriával viszonyítva is annak van a legszebb képe.
2012. márc. 3. 22:12
 3/8 A kérdező kommentje:
az LGhez adaptert kell venni ha netezni akarok+ sötétebb a képe,de ezekből általában nem lopják ki a boltok a szemüveget, így ahhoz általában 7et adnak, a samsunghoz meg venni kell minimum egy 10es darabja :(
2012. márc. 7. 18:18
 4/8 anonim ***** válasza:
Ja, akkor nem tudom, nekem nem szempont a 3D.
2012. márc. 7. 21:05
 5/8 anonim ***** válasza:

Az LG pont hogy nem sötétebb!(3D-be)

Ez az egyik előnye(a sok közül), amivel szétveri a Samsungot.Az aktí egy nagy f*s.

LG-t Vegyél!

http://www.youtube.com/watch?v=HaMqR_cY9g8

Sokkal jobb a passzv, mint az aktív, azzal jönnek, hogy jobb a képe, áhh ._."

Azt nem tudják, hogy miért, de én sejtem, azért mert azt vettek, most már csak 2 lehetőség van:

1(jobbik): azt vettek és ezért már becsületből védik

2(roszabbik):ők is azt vettek, ha nekik rossz, másnak is legyen az

2012. márc. 12. 20:46
 6/8 anonim ***** válasza:
Nem vettem, nem is tervezem. Teljesen objektív vagyok. Te védheted hasonló okokból az LG-t, legfeljebb.
2012. márc. 12. 21:29
 7/8 anonim ***** válasza:
Nekem se LG-m van, egy régi, most akarok majd venni TV-t, sokszor elmentem MediaMarktba és néztem, véleményeket kérdeztem, ha a Samsung lenne jobb, akkor azt mondanám.Meg azt is venném.
2012. márc. 13. 15:25
 8/8 A kérdező kommentje:

Kb az összes lehetséges műszaki boltban megnéztük a típusokat, időközben szoba jött még egy samsung plazma is de aztán letettünk róla :)

Sajnos a legtöbb olyan helyen ahol mindkét típus fellelhető nem nagyon vannak beállítva a képek csak a gyárin vannak, de volt egy két hely ahol azért foglalkoznak vele kicsit, márkaboltban illetve egyesével meg kb az összes jónak tűnik.

Végül is a Samsung győzött annak valahogy szebb volt a képe és jobb a 3Dje is, a dizájn is jobban tetszik.

Igazából dolgoztam is náluk egy fél évet tehát első kézből tudom hogy anno milyen sz*rokat engedtünk/engedtem ki, de igazából mihez képest voltak azok?? ?? a tökéltetéshez képest! mint az köztudott is talán a dolgozok kapnak.. azaz régen még kaptak a cégtől dolgokat én is kaptam anno tvt természetes nem a tökéletesek adják ki, tudom is hogy mi a hibája az akkor kapott képcsövesnek de még sincs azon az apróságon kívül semmi baja 7 éve, a hibája pedig csak txt látható

2012. márc. 13. 19:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!