Xbox 360 Kinect, Hangvezérlés?
Szia .
Elösszőr is milyen a profilod ?
Ha magyar Profillal vagy beregisztrálva, akkor nem fog működni , én is ezért fogok át állni Külföldire.
A másik lehetőség még az , hogy próbáld beállitani a Kinect Tunert.
Van ott valami Audio Tuner , vagy ahoz hasonló , próbáld meg azt végigfuttatni , és megcsinálni.
Ha nem jó akkor az 1. verzió.
szia!
Nem kell külföldi profil, csak annyi, hogy futtasd újra az "intial setup"-ot, amit az első bekapcsolásnál is kellett. Settingsben van valahol, bocsi de most nem tudom, nincs előttem:D Ott a tartózkodási helyet (ami valószínűleg Magyarország) állítsd át United Kingdomra, így már menni fog.
Sziasztok! Azért kérdeznék, mert totál nem értek hozzá..
Szóval: Előbb írták, hogy át kell állítani a nyelvterületet(angol), akkor nem lesz magyar a menüje??? Vagy a menüje alapból nem magyar??? Nincs még X-box 360-om, most készülök venni, ezért is segítsetek, és magyarázzátok el, létszi...Ja és még valamit szeretnék kérdezni...Kinect tennis: Én mozgok jobbra vagy balra vagy a karakter, és én csak ütök???? Köszi előre is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!