Skullcandy vélemények?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy a hangzása ratyi, de csak ezt tudok szerezni olcsón. Skullcandy TITAN-re lennék kiváncsi. Mik a tapasztalataitok róla?
2012. febr. 29. 17:39
 1/8 anonim ***** válasza:

Mennyire olcsón?

Magyarul mennyit szánnál rá?

Biztos találok jobbat is annyiért.

És igen, hangzása ratyi, az már más kérdés, hogy olcsó kategóriában egyik sem fog tökéletesen szólni, de Skullcany-nél csak jobb lehet.

2012. febr. 29. 18:54
 2/8 A kérdező kommentje:
5000ft (eredeti)
2012. márc. 1. 06:56
 3/8 A kérdező kommentje:
amúgy nem vagyok hangb*zi, eddig párszáz forintos füleseim voltak :D a legkomolyabb egy apple füles volt, de nem éreztem azon sem különbséget
2012. márc. 1. 07:03
 4/8 anonim ***** válasza:

Apple fülest simán lehet a kínai fülesekkel egy kalap alá venni, semmivel sem jobb.

Szoktam is nevetni, amikor látom a gyereket 100+ ezres iPhone-nal, de már belépőszintű fülesre nem volt pénz.

5 rongyért Sennheiser CX200-II

2012. márc. 1. 16:46
 5/8 A kérdező kommentje:
azzal meg nem megyek semmire. ahonnak a sennheiserek érnek valamit az cx300tól van. fejhallgatóból sem érdemes 10ezres sennheisert venni, mert nem lesz jobb mint egy 3000es panasonic.
2012. márc. 1. 17:04
 6/8 anonim ***** válasza:
hát te elég bolond vagy, ha ezt gondolod
2012. márc. 9. 17:01
 7/8 anonim ***** válasza:

Abban igazad van, hogy Sennheiser az inkább a drága kategóriában a nr 1, de a CX200, illetve a legolcsóbb Sennheiser is jobb, mint a Skullcandy.

10 ezres Sennheiser jobb, mint a feleannyiba sem kerülő bármelyik más márka, de az igaz, hogy 10 rongyért kisebb márkák (Shure, Beyer, Superlux) jobbak.

Viszont a Skullcandy-nél még ebben a kategóriában is jobb.

2012. márc. 9. 20:29
 8/8 A kérdező kommentje:
tudom, pontosan ezt állítottam. egy szóval sem mondtam, hogy jobb a skullcandy bárminél is :D
2012. márc. 10. 00:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!