Valaki már rendelt innen? Doublephones.eu ha igen mit? és bevált-e?

Figyelt kérdés
[link]
2012. febr. 29. 13:16
1 2 3
 11/21 Annakerekes válasza:
Vásároltam újra tőlük.... http://www.youtube.com/watch?v=LkWqfbKMjHw egy ceruzát. Ha gondoljátok próbáljátok ki ti is...persze nem ajánlom azoknak akik egész nap alszanak... viszont ajánlom mindenkinek aki egyetemista, vagy nagyon sokat rajzól(mint én)...
2012. ápr. 25. 16:52
 12/21 zolka40 válasza:

Még ne értitek? Nem kell 100ezreket adni, előfizetéses táblákra, telefonokra. Már lehet olcsón vásárolni. Éngem jól behúztak...ugyanezt a MID tabot , Android 2.2-vel 85000-ért adták egy szép kibassz..t áruházban. Szemét Ge.ik.

Vásárolyatok inkább a doublephones online oldalról, illetve hasonló oldalakról, legalább van elállási lehetőségetek ha nem tetszik a gép. Az igaz jól működik, de 34000-t klaviatúréval esetleg, max ár!

2012. ápr. 26. 20:01
 13/21 katobel válasza:
Van egy újjabb gépem, ha aha ahahahaha, akik röhelyesnek tartják azt az online céget. Van egy SuperpadVII-es táblagépem, Android 4-el, :))))). Most ehhez mit szóltok? ugyancsak 59ezerért. Csesszétek meg a 150ezres gépeteket Android2.3-al...
2012. máj. 3. 16:53
 14/21 katobel válasza:
A francba már!! Ha vártam volna 1-2 hetet lett volna nekem is Android 4-es táblám. Minek a francnak nem tudtá azt is feltenni az oldalra. fél napot sem tartották a site-on, ugyancsak 59000 volt és állítólag nagyon jó a készülék. Hívtam őket de már nincs a készülék a készleten. Majd szólnak ha még érkezni fog, mivel már van egy pár termékem amit tőlük vásároltam..
2012. máj. 4. 13:54
 15/21 Barbás válasza:
zolka40 igazad van, én nekem van egy samsung táblám. 1hónapra a vásárlás utám meghalt az Androidja. Szervízben küldtem és addig kellett valami egyszerű táblát keresnem. Én a Húsvéti 30000 ftáron vásároltam, most 34ezer a 7 cólos. Ezt nem kellett szervízben küldenem és ajándékot is kaptam mellé egy klaviatúrát. Nem kell mindig a drága készüléket vásárolni, na persze azért vannak jó cuccok drágán is...........
2012. máj. 8. 15:49
 16/21 janipertiw válasza:
Van nekem is egy 10.1 androido 2.2 táblám, ha érdekli valakit el szeretném adni. Nagyon sűrgös, mert jön az android 4.0-s verziós és nem elegendő a pénzem rá. 59ezerért vásároltam, 50ezerért adnám.Várom az ajánlatokat. Köszi.
2012. máj. 9. 14:11
 17/21 margótka válasza:
Természetesen nem összehasonlítható a 150ezres ipaddal, viszont nekem feleárban az android 2.3 táblagép amit ugyancsk tőlük vásároltam, működik. Esetleg bővíteném a táblát, még nem ismerem annyira. Persze ami számomra fontos, a magyar menű, a lányomnak angol menüs a táblája, valami 7000 ft kértek. hogy magyar nyelvet telepítsenekj rá, szerintem sok, 30000 volt a tábla ..nevettséges..
2012. máj. 9. 16:48
 18/21 Zalis válasza:

Akihez nem jutott az android 4.0.3, csak a 2.2 ime pár dolog ami kimaradt az életükből, egyelőre. A rengeteg fejlesztés között megtalálható az Android Beam, mely egy NFC-s adatátviteli mód, illetve az adatforgalmunkat mérő beépített applikáció.

A gyári Android 4-hez képest a felület gyökeresen eltér,

viszont ha egy anroidot nem ismerő szeme elé teszünk egy 2.3-as és egy 4.0.3-as Super padot, nem mondja meg, hogy mi a különbség. Az animációkat említve azt is érdemes megjegyezni, hogy sokkal több van belőlük, és szebbek is, de szerencsére még pont nem zavaróak. Nem valószínű, hogy ennek tudható be, de a rendszer általános működése egy nagyon picit lassabbnak tűnik, mint 2.3 alatt.

2012. máj. 11. 08:55
 19/21 KJocka válasza:

Biztos jó lehet 7"-ra és 1024x600-ra felnagyított alkalmazásokkal bohóckodni (amik 3,5-4"-ra 480x800-ra készültek), de ez nem tablet felhasználás ez valami vicc kategória. (Mondjuk mivel eleve nem szabványos felbontással készül, így a Market sem túlzottan használható vele.) Majd ha év végén kijön az Android 3.0-ja és a Marketnek nyílik tablet szekciója, akkortól lehet számolni az androiddal, mint tablet rendszer (csak kár, hogy addigra az iPadre már annyi alkalmazás lesz piacon, mint a Market jelenlegi teljes választéka). Azt meg nem kéne elfelejteni, hogy adott eszköz a szoftvertől lesz használható, ha az nincs rá, akkor max papírnehezéknek jó. Az szintén más kérdés, hogy egy tabletre normál esetben soha nem fog senki külső kütyüket dugdosni, így az USB csatlakozásnak a valóságban nem sok jelentősége van, csak a feature listán mutat jól.

Az Android 4, ay már meseszép..ártitek mit akarok mondani. Éljen az olcsó tábla a doublephones tól.

2012. máj. 15. 13:38
 20/21 Beatryce válasza:
Láttam valaki ajánlott fentebb 50 ezerért az Android 2.3-as táblát. Ugye viccelsz. egy hete érkezett 59 ezerért az Ice Cream Sandwich táblám, ugyancsak onnan rendeltem. Nem ajánlom senkinek azt a baromi nagy vásárt. Ez tényleg 59000 forintért olcsó és megfelel az én elvárásaimnak. A szállításért pedig egy fillért nem kértek...
2012. máj. 21. 16:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!