Kshow kérdése:

Xbox 360 vagy PS3?

Figyelt kérdés
Melyiket érdemesebb megvenni , melyiken jobb a játékélmény ?!
2012. febr. 27. 19:05
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Ps3 ra több az exluzív játék.

Viszont az Xbox nál ott van a Halo Reach, mely a világ legjobban összerakott játéka. A Single Playere nagyon jó, storyja izgalmas. A Multija elképesztően jól sikeredett. Már ezért is megérte Xbox vennem. Mellesleg Fps játékokra jobb az Xbox kontrollerje.

Yupiter

2012. febr. 28. 22:09
 12/18 anonim ***** válasza:

Xbox:

- Halo

- Gears of War

- Alan Wake

- Forza

Ebből ráadásul 1-2 Halo és GoW van PC-re, de nem baj, mert nem minden rész, Alan Wake viszont ugyanúgy van PC-re.

PS3:

- Uncharted

- Killzone

- God of War

- Heavy Rain

- Gran Turismo 5

- Metal Gear Solid 4

- Infamous

- LittleBigPlanet

- Ratchet & Clank

- Resistance

- Demon's Soul

És akkor még nem írtam a PS1 és PS2-es játékokat, illetve a PS2 HD játékokat (ICO & SotC, Jak, stb.), a kisebb játékokat sem, mivel az átlagembernek elég semmitmondó lehet a címük (pl. Heavenly Sword), és az irdatlan mennyiségű JRPG-ket sem írtam (White Knight Chronicles, Valkyria, stb.), mivel azok meg csak rétegjátékok.

Tehát ha csak a nagy címeket nézzük, PS3:Xbox360=3:1

2012. febr. 29. 18:47
 13/18 mevikk válasza:
xbox 360 sokkal jobb még önmagában is hát ha még kinecktet veszel hozzá fantasztikus
2012. márc. 5. 17:11
 14/18 anonim ***** válasza:
Figyu xbox360 KB 3600 játék létezik PS3-ra is van ennyi???
2012. júl. 16. 13:05
 15/18 anonim ***** válasza:
Mielőtt hebegni kezdenél menny fel UK LIVE-ra és számold meg!!!
2012. júl. 16. 13:07
 16/18 anonim ***** válasza:

Valószínűleg PS-re is van ennyi, mivel ami xboxra megjelenik az PS-re is, fordítva viszont nem igaz, mer PS-re 5x annyi exkluzív van.

És amúgy is ebből a 3800-ból ha 500 játék értelmes és érdekli az embert akkor nagyon sokat mondok, szóval ez csak egy fanboy szempont, amivel lehet rajoskodni, de amúgy kicsit sem előny.

2012. júl. 16. 13:53
 17/18 anonim ***** válasza:
0%
Nekem lehet akármilyen exklusive játék amit 5-6 alatt végig lehet vinni az nem érdekel azokat hívják ha jól tudom rágógumi játékoknak ezekhez én már öreg vagyok! A Játék nálam A Fallout3 kezdődik és Skyrim-nél ér véget mert igazi monumentumok amik csak 4-5 évente jönnek ki!!!
2012. júl. 16. 17:01
 18/18 anonim ***** válasza:

Istenem de értelmetlen egy hülyegyerek vagy, nem is éri meg veled veszekedni.

Pár havonta mindig van egy idióta, aki az összes ilyen kérdésnél megtalálható, általában csak az egyik konzolról hallott, másikat életébe nem is látta, de mindig osztja az észt, hogy ő neten ezt meg azt látta.

Pár héten belül úgy is te is eltűnsz, vagy legalábbis a hasznos válaszaid 10-20% között lesznek, és egyértelmű lesz mindenkinek (kivéve neked persze), hogy barom vagy.

2012. júl. 16. 20:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!