Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Segitség! Kitöröltem a BOOT....

Segitség! Kitöröltem a BOOT. Ini fájlt mit tegyek?

Figyelt kérdés
letöltöttem a service pack 3at kiirtam egy cd re, ISO kiterjesztésben, de nem olvassa be. Ha tudtok megoldást, szépen irjátok már le, mert kicsit buta vagyok. köszönöm.

2012. febr. 26. 19:12
 1/9 anonim válasza:
hát az elég nagy baj
2012. febr. 26. 19:18
 2/9 anonim válasza:
az a felelős op rendszer bebotolásáért
2012. febr. 26. 19:19
 3/9 A kérdező kommentje:
igen, és is úgy tudom.
2012. febr. 26. 19:29
 4/9 anonim válasza:
újra húzd a géped
2012. febr. 26. 19:38
 5/9 anonim válasza:

válasz egy üres területet(patricionálj) és tedd rá op rendszert

régit hagyd rajta és feláll a rendszer másold át a dolgokat

2012. febr. 26. 19:39
 6/9 A kérdező kommentje:
Az lesz, csak gondoltam, hogy babrálok már vele. :D
2012. febr. 26. 19:49
 7/9 A kérdező kommentje:
igen ezt értem, csak elfelejtettem odairni, hogy nem kapcsol be. Egyértelműnek tartottam, vagy fejtsd ki bővebben.
2012. febr. 26. 19:50
 8/9 anonim ***** válasza:

Van olyan, hogy helyreállítás. Bootold be telepítő CD-ről és válaszd ezt az opciót. Tipikusan a boot file sérülését/hiányát egész jól meg tudja oldani, de van, hogy több próbálkozás kell.

Egyébként gratulálok :)

2012. febr. 26. 20:22
 9/9 A kérdező kommentje:
köszönöm az együttérzést, nem tudok hol a hiba mert máskor is töröltem. ez benne a poén. Na amúgy tényleg nagy eszem van :D
2012. febr. 27. 10:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!