Segitség! Kitöröltem a BOOT. Ini fájlt mit tegyek?
Figyelt kérdés
letöltöttem a service pack 3at kiirtam egy cd re, ISO kiterjesztésben, de nem olvassa be. Ha tudtok megoldást, szépen irjátok már le, mert kicsit buta vagyok. köszönöm.2012. febr. 26. 19:12
2/9 anonim válasza:
az a felelős op rendszer bebotolásáért
3/9 A kérdező kommentje:
igen, és is úgy tudom.
2012. febr. 26. 19:29
5/9 anonim válasza:
válasz egy üres területet(patricionálj) és tedd rá op rendszert
régit hagyd rajta és feláll a rendszer másold át a dolgokat
6/9 A kérdező kommentje:
Az lesz, csak gondoltam, hogy babrálok már vele. :D
2012. febr. 26. 19:49
7/9 A kérdező kommentje:
igen ezt értem, csak elfelejtettem odairni, hogy nem kapcsol be. Egyértelműnek tartottam, vagy fejtsd ki bővebben.
2012. febr. 26. 19:50
8/9 anonim válasza:
Van olyan, hogy helyreállítás. Bootold be telepítő CD-ről és válaszd ezt az opciót. Tipikusan a boot file sérülését/hiányát egész jól meg tudja oldani, de van, hogy több próbálkozás kell.
Egyébként gratulálok :)
9/9 A kérdező kommentje:
köszönöm az együttérzést, nem tudok hol a hiba mert máskor is töröltem. ez benne a poén. Na amúgy tényleg nagy eszem van :D
2012. febr. 27. 10:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!