MindigTV fogható szoba antennával?
Az előttem szólók igazat mondtak, de mielőtt szobaantennával nekikezdenél, tájékozódj a lefedettségről. Fontos tényező, hogy milyen távolságra laksz az legközelebbi adótoronytól, van-e közvetlen rálátás, nincsenek-e zavaró tárgyak. Legyen megfelelő vezeték, új antenna és egy megfelelő vevőkészülék.
1. Ha lapos tv-d van, ellenőrizd, hogy MPEG-2 vagy MPEG-4-es adás vételére alkalmas.
A. MPEG-2 esetén egy set-top-box szükséges
MinDg TV EXTRA csatornák vételére kártyafogadó, legjobb, ha MinDig TV matricás.
B. MPEG-4 esetné nincs semmi teendő, kell egy antenna, vezeték, majd bekeresed a csatornákat és addig forgatod az antennát, míg a legjobb lesz a képminőség.
2. Ha normál tv-d van, akkor mindenkép kell egy set-top-box (dekóder), MinDig TV EXTRA vételére kártyafogadós, legjobb a MinDig TV matricás.
Ajánlobb, hogy ha dekódert kell venned, akkor ne a legolcsóbbat és ne a legdrágábbat vedd. Az olcsó hamar elromlik, keveset tud.
A középes árkategóriás készülékkel feltudod venni a műsort, majd PC-n átkonvertálva lejátszani, visszahúzható adás, HD minőség, HDMI kimenet, Időzített felvétel, Játékok, SZerkeszthető csatronalista, Rádiók, Élő adás megállítás, Különböző videofíjlok lejítszása
A legdrágább készülékeknek csak a reklámja nagyobb, semmivel sem tudnak többet, mint amit fentebb leírtam.
Előfordulhat, hogy az olcsóbbak is tudnak valamit a közepesek közül, de nem biztos hogy kártyafogadósak. Ingyen csak a 4 közcsatrona, RTL, TV2, egy angol,német, francia csatorna érhető el , valamint 4 rádió. ELőfizetéssel pedig több, mint 20 csatorna ezen kívül.
Remélem, hogy segíthettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!