Fujifilm finepix s2950-nel lehet szép természetfotókat készíteni?
Láttam már remek makróképeket sima kompaktól... fő a taláékonyság, ez meg bridge gép, szóval jobb sokkal. Veszel hozzá egy makró előtétet és már jó közeliket is tudsz csinálni. Makrót nem tudom mire érted, mert ott is változó a leképezés, maga a géppel nagy szitakötöt lepkéket biztos lehet fotózni makró előtét nélkül is, de pl hangyák vagy darázs nagyítású makrókhoz már kell az előtét. Tájképhez egyértelmű csak nagylátószög kell hozzá, szóval az nem olyan vészes, viszont néha szükség van állványra is. Természetképeket nem értem mire érted, mert a makró és a tájképek is ide tartoznak... :)
Aztán ha már belejössz 1-2 év akkor már vehetsz komolyabb gépet egy tükröst, ott már tudod milyen ág felé hajlasz és olyan obit veszel hozzá, makró a közelképekhez, tájhoz valami nagylátót, esetleg vadfotózáshoz telét, de ez mát több százezres tétel.
A készített fotókat pedig fotóértékelő oldalakra feltöltöd ahol ellátnak tanácsokkal, hogy mire figyelj oda illetve hogy lehetne jobb az adott fotó.
Sok sikert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!