Vettem egy 3D TV-t. Van egy Xbox 360-am. Szeretnék 3D-be játszani. Milyen kábel kell hozzá?
Úgy tudom, hogy 1.4-es HDMI kell hozzá.MediaMarkt-ban láttam az X360-as résznél egy hama-t, ami rajta is volt, hogy for X360, meg, hogy 3D-s, de viszonylag drága volt.Vaterán megnéztem, van már 980ft-ért is.
Az lenne még a kérdésem, hogy ez ugyanolyan minőségű, mint egy márkás, drága kábel?
(Mert vettem egyszer egy VGA-Xbox kábelt, hogy monitorra tudjam kötni és az olyan homályos képet adott.Nem a monitorral volt a baj, mert a gépet is azzal használom és ott minden oké.)szóval nem lesz ennél ilyen probléma?
Ha fennáll a veszélye, akkor kb.mennyiért lehet olyat kapni, ami teljesen megbízható?
Akkor hajrá, dobj ki egy rakat pénzt a kábelre a semmiért.
Vegyél egy bármilyen sima HDMI-t, aztán játszhatsz Full HD-ben, (3D-ben ha megfeszülsz sem).
HDMI kábel ajánlott, itt a támogatott játékok listája, szóval aki azt mondja, nem tudja az Xbox360 a 3D-t az jó nagyon téved...
Utolsó!Köszi szépen!Végre van valaki aki tudja hogy tud 3D-t az XBOX.(Bár lehet, hogy ti is tudjátok, csak nem bírjátok feldolgozni, hogy nem csak a PS3-atok létezik!)
Mégegyszer köszi!
De, tudom, hogy van 3D xbox-ra, de csak nagyon gagyi, szar féle.
Abba se vagyok biztos, hogy sztereoszkópikus-e, de még ha az, akkor sincs PS3 szinten a 3D támogatottsága.
Ha valaki ezt nem ismeri be, az egy elfogult kis p.cs
Olvasd már el a kérdést!
Egyáltalán nem érdekel a sz*r kis pélysztésönöd!
Nem kell válaszolni, ha nem tudsz és kész.Ezt nem tudod felfogni?(bár gondolom, ha nem, akkor a kérést se->hiába írtam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!