Van játékszoftver ami felül múlja a God of War 3-mat?
Karácsonyra kaptam egy psp go-t, majd úgydöntöttem, hogy eladom és veszek egy kis plusz pénzel egy ps3-mat. Sikerült is gy 40gb használt konzolt venni, nagyon megérte szerintem, főleg, hogy egyből meg is vettem az isteni játékot, azaz a God of War 3-mat. Pontosan ezért vettem ps3-mat :D Psp kijátszottam a két god of war játékot, és nagyon kíváncsi voltam erre, erre az isten játékra. Ahogy elkezdtem játszani rajta, már akkor elámultam, az a grafika! Szinte már egy filmbe is elmennének az effektek!
Szerintetek van ennél nagyobb grafikájú és egyben élvezetesebb játék?
Mielőtt mondanátok az új Batman játékot a City-t az szerintem egy nagy rakás... Nem akarom lenézni, de ahogyan nézek róla videókat, nekem nagyon nem tetszik, sőt, el sem bírom viselni, nagy paraszt ez a game!!! :D
BF meg ilyenek meg PC-n olyan igazán szépek.
Egy PS3 exluzív játéknál nincs szebb játék konzolra jelenleg.
Ami grafikailag felülmúlja a GoW-ot:
- Heavy Rain, ez már-már fotórealisztikus, illetve hatalmas játék, GoW-ot lepipálja
- Uncharted (főleg 2 és 3): csak youtube-on a sivatagos részt kell megnézni, és megérted. Illetve a játékmenet és sztori is nagyon jó
- Killzone 2-3: főleg 3, legszebb FPS konzolra
- Infamous 2, főleg az 1 után nagyon szépnek néz ki
- Dead Space
- Metal Gear Solid 4: Kojima mindig is a tökéletességre törekedett, egy 2008-as játék, de simán azt mondanád rá, hogy 2015-ös.
Miért?
Én is az animés játékokkat kedvelem, de a god of war, meg pl a star wars foce 2 azok külön kategoriák a számomra, és szerintem nem csak nekem.
Egyébként milyen a Ninja storm 2? Nekem megvan az egy, és el nagy játék, bár levés a használható erő. Ott is így van, hogy kettő sima erőd va, melyből az egyik csak sok suriken?
az egyet most én is nagyon megszerettem, de kisit idegesítő, hogy nagyon nehezen kapom meg a többi karaktert. Úgy lennék már Itachival. :D
De a kettő az milyen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!