Milyen kellékek kellenek hogy Dj-nek?
A szerzői jogokat nagyon ellenőrzik.Ami kicsit is kétes eredetű, abba belebuktatnak.
Mai világban egy nagyon fontos van, amivel egy dj-nek rendelkeznie kell, az meg a rengeteg pénz!!!Pont úgy, mint régebben, amikor én szerettem volna nekilátni.Akkor a 90-es években cirka egy-két millió kellett volna és a tudás.
Manapság ez szinte a tizedére esett vissza és tudás nélkül is megy.
Egy átlagos dj progi mindent megcsinál helyetted, amit 20 éve a tudással kellett megoldani.
Nekem kb 10-15 percbe kerűlt egy mai dj progit megismerni.
Sajnos teljesen feleslegesnek érzem a mai világban dj-skedésre adni a fejét az illetőnek, mert nincs klubkultúra, nincsenek értékelhető zenék és persze hatszáznyolcvankilenc nálad "tehetségesebb"(anyagilag) takonypóc áll készen a helyedre!
Huuu láthatóan profi vagy :) na ha még van a hangcucc...keverőd meg jön akkor hozass mellé még két pioneer 100/1000 nem drágák annyira de jók egy kezdőnek.:)
Sok sikert a szakmàba
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!