Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Milyen kellékek kellenek hogy...

Milyen kellékek kellenek hogy Dj-nek?

Figyelt kérdés
Keverő pultom az már úton van.de még mi kell ahhoz hogy pl fel tudjak lépni valahol?

2012. febr. 21. 23:43
 1/5 anonim ***** válasza:
2 cd lejátszó + füles (ha a helyen adott a hangosítás). Na meg egy kis tudás, hogy ne ürítsd ki a termet. :D
2012. febr. 22. 02:26
 2/5 anonim ***** válasza:
Nem árt ha van rengeteg zenéd.Persze nem csak úgy netről letöltött zenék,hanem amit megvásároltál,mert a szerzői jogok miatt megkereshetnek,hogy honnan vannak a zenéid.Bár nem tudom mennyire ellenőrzik az ilyeneket.
2012. febr. 22. 07:12
 3/5 anonim ***** válasza:

A szerzői jogokat nagyon ellenőrzik.Ami kicsit is kétes eredetű, abba belebuktatnak.

Mai világban egy nagyon fontos van, amivel egy dj-nek rendelkeznie kell, az meg a rengeteg pénz!!!Pont úgy, mint régebben, amikor én szerettem volna nekilátni.Akkor a 90-es években cirka egy-két millió kellett volna és a tudás.

Manapság ez szinte a tizedére esett vissza és tudás nélkül is megy.

Egy átlagos dj progi mindent megcsinál helyetted, amit 20 éve a tudással kellett megoldani.

Nekem kb 10-15 percbe kerűlt egy mai dj progit megismerni.

Sajnos teljesen feleslegesnek érzem a mai világban dj-skedésre adni a fejét az illetőnek, mert nincs klubkultúra, nincsenek értékelhető zenék és persze hatszáznyolcvankilenc nálad "tehetségesebb"(anyagilag) takonypóc áll készen a helyedre!

2012. febr. 22. 09:22
 4/5 anonim ***** válasza:

Huuu láthatóan profi vagy :) na ha még van a hangcucc...keverőd meg jön akkor hozass mellé még két pioneer 100/1000 nem drágák annyira de jók egy kezdőnek.:)

Sok sikert a szakmàba

2012. febr. 22. 09:51
 5/5 anonim válasza:
Ami ezen kívül kell még azok a lejátszók és a fejhallgató az tény. De amennyiben tényleg érdekel először ismerkedj meg pl a Virtual DJ nevű programmal és azzal gyakorolj. Tanácsként mondom, hogy ha most kezded (ami valószínűnek tűnik) inkább használtan vegyél például kis tudású gépeket pl Numark, Gemini és talán még ide sorolnám a Reloop rmp 1 lejátszót is. Fejhallgatóból meg eleinte nem kell szerintem komoly. De sok sikert :)
2012. febr. 24. 12:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!