A gépen csináltam egy mappát, bementem a tulajdonságokba és ott rákattintottam a rejtettre. A mappa eltűnt az asztalról és nem tudom, hogy hova. Ilyenkor hova teszi a mappát? (ha egyáltalán teszi valahová)
Figyelt kérdés
2012. febr. 20. 16:16
1/2 Gugu Gabor válasza:
Sehová nem teszi.. csak elrejti (szóval az attól marad ugyan ott ép csak nem jeleníti meg)
Ha írsz op rendszert jobban tudunk segíteni de pld:
Win7
startmenü, vezérlőpult, mappa beállításai, nézet (legörgetsz) rejtet file-ok megjelenítése
2/2 anonim válasza:
Azért rejtett.Visszaállítás....
"Kattintson a Nézet fülre.
A Speciális beállítások csoportban kattintson a Rejtett fájlok, mappák és meghajtók megjelenítése beállításra, majd kattintson az OK gombra."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!