Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Hogyan lehet összekötni a...

Kjozsy kérdése:

Hogyan lehet összekötni a tv-t a házimozival úgy hogy, a lejátszó a tv legyen, a hangot pedig a házimozi erősitője adja?

Figyelt kérdés
Problémám abból áll hogy vettem egy új tévét beépitett média lejátszóval, itthon pedig van egy régebbi hdmi-vel nem rendelkező házimozi rendszerem. A házimozi scarton keresztül kapcsolódik a tvhez. Hogyha tv-t nézek és rákapcsolom a házimozit szólnak a hangszórok, viszont ha a tv-n valami médiát nézek, pl filmet usbn keresztül, akkor nem szól a házimozi. Hogyan lehet megoldani azt hogy szóljon?
2012. febr. 19. 22:20
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Szia kérdező?

Végül megoldódott a problémád? Nekem most szintén ez a problémám, és nem tudom a megoldást. Neked sikerült? Köszi.

2013. jan. 25. 10:40
 12/12 anonim ***** válasza:
A Scart fele az átalakítónak a TV-be legyen dugva, ugyanis a Scart 21 csatlakozási pontjából az 1-es a 3-as és a 4es van kivezetve az RCA-ra vagy nálam Jack-re. Ergo a Scart fele a tv-be van dugva, a válaszoló esetében az RCA pedig a házimozi erősítő bemenetére, így a Scarton leadott fix jel kijön az erősítőre, és te onnan már kényelmesen szabályozhatod az erősítőn. A TV adás esetében sem szabályozhatod a TV-n a hangerőt, csak az erősítőn.
2013. júl. 8. 20:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!