Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Valaki véleményt erröl? Sony...

Valaki véleményt erröl? Sony MHC-EX700 mini hifi. Kép+Leirás!

Figyelt kérdés

Van e valakinek ilyene??És hogy megéri ez vagy vegyem meg a kistestvérét??Leirás minden van hozzá!!Kérnék véleményeket!!

Kép és leirás!!: [link]

Kistesvére:

Kép és leirás: [link]

2012. febr. 19. 19:17
 1/9 anonim ***** válasza:

ennyiért vegyél vaterán egy 10 év körüli szép állapotú márkás hifit, abban nem fogsz csalódni, és szinte örök érték marad ezekkel a csilivili szarokkal ellentétben.

Higgy nekem.

2012. febr. 20. 15:45
 2/9 anonim ***** válasza:
js és el ne hidd ám azt a 400W-ot, nevetséges...
2012. febr. 20. 15:46
 3/9 A kérdező kommentje:
és mégis milyet???Használtat nem nagyon akarok venni!!De ha tudsz mondani párat azt megköszönném...hogy kb mi után nézzek..
2012. febr. 20. 18:35
 4/9 anonim válasza:
Hülyeség amit itt írkálnak.Nekem a Sony mhc ex600 van meg.Nagyon szépen szól.Egyik barátomnak van meg az mhc ex700 Az is nagyon szépen szól.Én még lehet hogy több pénzt is megadnék ezekért a hifikért is!!!
2012. ápr. 1. 19:31
 5/9 anonim ***** válasza:

Például ez: [link]

Hidd el ehez sehol sincs az az újkína értéktelen mocsok amit nézegetsz. Hamar elromlik rajt valami, és nagyon nehéz javítani is, tapasztalat... (műszerész vagyok) Az amint használod már fele annyit se ér, ez meg tartja(vagy akár emelkedhet) is az értékét, VALÓS értéke van. De vaterán még tucatnyit találhatsz. :)

A Te döntésed, de azért higyj nekem.

2012. ápr. 1. 20:49
 6/9 anonim válasza:
Én is ezekről álmodozom. Szerintem az EX700 jobb.
2012. aug. 14. 21:56
 7/9 BendeguzmarK válasza:
csáá ebben a szakában vagyok de sztem a 400w nak a felét se tudja az erősítő +ennyiért olyan régi erősítőket vehetsz ami egy csatornán visz 400w ot pl:robson dx 1000 turbó 40kilo és évtizedek óta kitünő teljesítményü ehez veszel egy lejátszot 10k és ugyan ott vagy
2013. jan. 4. 22:12
 8/9 anonim ***** válasza:
Szerintem én vagyok egyedül aki ért ehhez, bizonyos h annyi teljesítményt nem ad le de a 21. században élünk és tény hogy nekem is egy 10 éves hifim van de énis egy ilyenre vágyom hiszen dolgoztam a teljesítmény mérésén: teljesítmény 180 W, RMS teljesítmény 2x120 W
2013. okt. 12. 13:35
 9/9 necsaknezzlassis válasza:
nekem mhc-ex600as van meg az allitolagos 180 wattal.atveres az egesz.en 140 euroert vettem.semmit nem er.sikiiit a sztereo basszus nagyon gyenge.inkabb elhomajositsa az eles hangokat.szerintem ez igy parasztosan megmondva,egy nagyobb teljesitmenyu magno.amikor otthon bekapcsoltam majdnem elsirtam magam...ez nem hifi semmikeppen.csak ugy nez ki.
2014. okt. 31. 11:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!